A ZTE vezetőedzője örül, hogy várhatóan nagy közönség előtt lépnek pályára és reméli, hogy ezt meg is tudják majd lovagolni.

Márton Gábor

Hasonló mérkőzés vár ránk, mint az előzőek, azaz nem mi számítunk esélyesnek. A regnáló bajnok és listavezető Ferencváros érkezik hozzánk, tudjuk, hogy óriási az érdeklődés, már csak ezért is szeretnénk jól játszani és kiszolgálni a közönséget, és persze jó eredménnyel zárni a mérkőzést. Az ország egyik legerősebb csapata a Fradi, más lehetőségekkel bír, mint a többiek, bő a keretük, ráadásul velünk szemben nekik már csak a bajnokságra kell koncentrálniuk.

Örülünk neki, hogy sok néző lesz kint a meccsen, ez a futball célja, hogy sok szurkoló előtt játsszanak mérkőzéseket. Ilyen közegben nem is lehet rosszul játszani, ha ez nem dob fel valakit, akkor ott komoly gondok vannak. Játékoskoromból emlékszem, milyen több tízezer ember előtt játszani, remélem, hogy szombaton a fiúk is meg tudják lovagolni ezt és minden szempontból jó meccset láthatunk majd.

Minden csapatomnál nyomon követtem a tehetséges fiatalokat, aki olyan teljesítményt nyújtott és eljutott egy bizonyos szintre, annak meg is adtam a lehetőséget. Annak idején Pécsen nálam mutatkozott be Márkvárt, Városi, Kővári vagy éppen Nagy Krisztián, most itt Zalaegerszegen Hegedüs Olivér, aki előtt szintén szép jövő áll. Támogatjuk mindenben a jövőben is, és ha így folytatja, természetesen a játéklehetőséget is megkapja majd.

ZTE