Középpályásunkat kérdezték a hétvégi bajnokiról.

– Biztosan jót tett a csapat önbizalmának, hogy a DVSC hétvégi legyőzésével azonnal sikerült javítani a korábbi, mezőkövesdi eredmény után.
– A bajnoki címünk megvédése a célunk, ezért a mi helyzetünkben minden győzelem nagyon fontos, de legutóbb a három pont megszerzése mellett az is külön öröm volt számunkra, hogy egy vereség után azonnal nyerni tudtunk. Megnyugtatta a csapatot, hogy már az első félidőben kétgólos előnybe kerültünk.

– Ettől függetlenül nehéz meccs volt?
– Igen, de úgy érzem, hogy sikerült javítanunk a játékunkon. Fontos volt, hogy a szebbik arcunkat mutassuk szombaton, ez szerencsére sikerült is.

– Mit vársz következő ellenfelünktől, a ZTE-től?
– A Zalaegerszeg stabil védekezésre képes, emellett támadásban is veszélyes, szerintem jó csapatról van szó. Emlékszem, a legutóbbi két mérkőzésünk sem volt könnyű ellene, különösen a tavaly őszi, idegenbeli, amikor sokáig hátrányban voltunk. Ettől függetlenül szeretnénk újra jó játékkal előrukkolni és győzni Zalaegerszegen is.

– Ha minden az eddigieknek megfelelően alakul, szombaton is végigjátszod a mérkőzést, a Fradi egyik alapembere vagy. Jól érzed magad nálunk?
– Nagyon szeretem ezt a csapatot és a szurkolóinkat is, az pedig természetesen boldoggá tesz, hogy a vezetőedző is elismeri a munkámat és rendszeresen számít rám. A drukkereink fantasztikusak, mindig mögöttünk állnak, akár hazai pályán, akár vendégségben játszunk, remek hangulatot teremtenek! Hiszem, hogy együtt az idén is elérhetjük a célunkat, azaz megnyerhetjük a bajnokságot!

– Hogy érzed, mi a Fradi erőssége?
– Talán az, hogy mi tényleg egy csapatot alkotunk, mindenben segítjük egymást. Néha előfordul, hogy egy-egy játékos nem játszik jól, ám nálunk ilyenkor a többiek azonnal segítenek, ez pedig nagyon fontos. Szerintem csakis az ilyen csapatok nyerhetnek bajnoki címet.

Fradi.hu