Az Erste Liga negyeddöntő második meccsét magabiztosan hoztuk – folytatás pénteken Székesfehérvárott.

Férfi jégkorong, Erste Liga, rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés
Ferencváros 8–1 Fehérvári Titánok
Harmadok: 3-1, 2-0, 3-0
Gól: Roczanov (Pulli, Farkas), Karmeniemi (Tóth A., Nagy), Farkas, Juusela (Tóth A., Nagy), Roczanov (Tóth Gergő, Tóth Gergely), Pavuk (Rantanen, Juusela), Pulli (+1, Nagy, Arany), Tóth A. (Nagy, Pulli)

A párharc állása: 1-1.

Arany (Nagy K.)
Kärmeniemi, Pulli – Juusela, Nagy G., Tóth Ad.
Rantanen, Tóth Gergely – Pavuk, Switzer, Tóth Ri.
Boros, Sarcia – Hajós, Jászai, Németh
Pozsár – Farkas, Roczanov, Tóth Gergő

A második felvonásban továbbra sem volt játékra kész Hegyi és Kulmala. De nélkülük is bekeményítettünk és igazán fizikális hokival, sok ütközéssel bedaráltuk a fehérvári fiatalokat, akiknek nagyon nem ízlett az, amit kaptak. Mindhárom harmadot megnyertük, és mindegyikben sikerült szépségdíjas találatokat szereznünk – többet meg is videóztak a játékvezetők, végül mindet érvényesnek találták. Ellenfelünk a végén piszkálódásokkal próbált kizökkenteni minket, de ez sem sikerült nekik, valamint a bunyóba sem mertek beleállni, így csak a nyolc gombócot vitték haza magukkal. Ez a győzelem is csak egyet ér, de azért így is jót tett biztosan az önbizalmunknak.

Fodor Szabolcs

Amit tegnap hiányoltunk, azt ma mind hozták a srácok, 24 óra alatt tudtak egy olyan 180 fokot fordulni, ami egy ilyen sikerre volt elég. Tudtuk, hogy képesek vagyunk ilyen játékra, de ezt ki is kell tenni a jégre. Nagyon jó válasz volt a tegnapi napra, örülök, hogy sikerült így visszajönnünk. Örülünk neki éjfélig és a helyén kezeljük, 1-1 az állás, pénteken az a terv, hogy ilyen fókuszáltan, ilyen szívvel és ilyen akarattal álljunk ki a fehérvári meccsre.