Filip először léphet pályára a Fradi ellen ma este.

Érzelemdús este vár a Dragóner családra: az ősfradista Attila fia, Filip először játszhat ellenfélként a zöld-fehérekkel. A kövesdi támadó képtelen lenne gólt ünnepelni egykori klubja ellen.

Különleges meccs vár a Mezőkövesd játékosára, Dragóner Filipre. A Fradi-legenda fia először léphet pályára a zöld-fehérek ellen. A fiatal támadó – akinek kölcsönből való visszatérését 21. szülinapján jelentette be az NB I-ben harmadik csapat – édesapja 249 magyar bajnokit játszott az FTC színeiben, de ő maga is csecsemőkora óta 2016-ig volt a Fradi család tagja.

Különleges lesz, az Üllői úton nőttem fel, ott lettem utánpótlás-válogatott játékos, és a felnőttcsapatban is bemutatkoztam – mesélte a Borsnak Filip, aki egy Liga Kupa-meccsen játszott a nagy csapatban. Az akkori kezdőből már senki nem játszik ott, így korábbi társsal nem, a Fradi Táborral viszont újra találkozik.

Mai napig kiráz a hideg tőlük. Emlékszem, a régi Albert Sta­dionban, amikor labdát szedtem apáék meccsein, mindig a Tábor előtt akartam lenni. Előfordult, hogy nem is a meccset néztem, hanem a szurkolókat. Ezért sem ünnepelném, ha sikerülne a kapuba találnom – jelentette ki a csatár, aki készen áll megküzdeni a helyéért a csapatban kiváló formában lévő posztriválisaival.

A család egyébként ezer szállal kötődik a Fradihoz, Filip öccse, Áron a klub U17-es csapatában játszik. Kérdés, kinek szurkolnak ma?

Nehéz helyzet, nem tudom… Remélem, nekem – tette hozzá mosolyogva Filip. Édesapja, Attila sem tudott erre egyértelmű választ adni lapunknak. – Szívemből szurkolok majd, amiben ott van a fiam, de a Fradi is – mondta a korábbi válogatott védő, aki büszke, hogy gyermeke megállja a helyét ezen a szinten.