A korábban a Fradi utánpótlásában is nevelkedő játékos szerint képesek lesznek legyőzni minket.

– Ha azt hallja, Ferencváros, mire gondol először?
– Arra, hogy szombaton jó meccset szeretnénk játszani ellene. Továbbá arra, hogy remélem, le is győzzük. Persze tudom, jelenleg a Fradi Magyarország legerősebb csapata, nem véletlen, hogy fölényesen vezeti a bajnokságot. Remek mérkőzés lesz, ebben biztos vagyok. Azt már nem jelenthetem ki, hogy megnyerjük, ugyanakkor mindent megteszünk ezért. Szerintem képesek vagyunk rá.

– Azon túl, hogy a hétvégén rangadót vívnak, nem ugrik be, hogy volt idő, amikor a zöld-fehérek mezét viselte?
– Azóta sok év telt el… Az U19-es együttesben még szerepeltem, ám a felnőttben csak hírverő találkozón jutottam szóhoz, és mivel mindig azt vallottam, hogy inkább játsszak egy gyengébb csapatban, mint hogy ne jusson nekem szerep az erősebben, távoztam. S mielőtt megkérdezné: nem bántam meg a döntésemet. A Fradi elleni első meccsemen ugyan kissé furcsán éreztem magam, mára már ezzel sincs gond. Úgy vagyok vele, mint a legtöbb magyar játékos: jó a Ferencváros ellen játszani!

– A hírek szerint a télen alakulhattak volna úgy az események, hogy a szombati összecsapáson már a vendégcsapat szerelését viselje…
– Innen-onnan hallottam, hogy az FTC állítólag szívesen látna a soraiban, de nekem senki sem szólt erről. Ha egyáltalán szóba került a váltás, első lépésben a két klub vezetőinek kellett volna megegyezniük, aztán jöttem volna én a képbe. Mivel engem senki sem tájékoztatott arról, hogy a Fradi szemet vetett rám, nem foglalkoztam ezzel a témával. Nem vagyok az a típus, aki beleéli magát különböző helyzetekbe, az elmúlt hetekben sem összpontosítottam másra, mint a Mezőkövesdre.

Teljes interjú: NSO