Pólósaink idegenben szerepelnek a Bajnokok Ligájában ma este.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, B-csoport, 9. forduló
Horvátország, Zágráb, 20.30: Mladost Zágráb – Ferencváros
TV: LENtv / m4sport.hu

Csapatunk a héten több edzőmeccset is játszott a tokiói olimpiára készülő Japán válogatottal, ezekről fotókat ide kattintva találhattok.

Ioannis Fountoulis

Egy kiváló csapattal találkozunk idegenben, a legjobbunkat kell nyújtanunk ahhoz, hogy megnyerhessük a mérkőzést. Biztosan más találkozó lesz, mint a korábbi összecsapásunk a Bajnokok Ligájában. Az első vereségünk után vagyunk, kellenek a pontok ahhoz, hogy a csoportunk élén maradhassunk.

Varga Zsolt

A legutóbbi, Marseille elleni BL-mérkőzésüket láttam, akkor egész más képet mutattak, mint a korábbi meccseiken, arra készülök, hogy jóval nehezebb mérkőzés lesz, mint az itthoni volt. Fontos meccs, ez egyértelmű. Fontos lett volna az OSC elleni győzelem is, a mostani helyzetben pedig még nagyobb jelentősége van a Zágrábból hazahozható három pontnak. Nagyon különböző a játékosok állapota, van akiét 70 százalékosra saccolom, mások ennél előbbre tartanak, de még mindig nem a maximumot képesek teljesíteni. Heterogén most a fiúk fizikai állapota, ezt kell majd kompenzálni mindenféle módon a mérkőzésen, például gyakori cserékkel – meglátjuk, hogy sikerül.

Bővebben: LEN / VLV