Még gólt sem rúgtak az általa edzett csapatok a Fradinak.

Kinevezésekor jeleztük, hogy nem kifejezetten sikeres a MOL FC régi-új edzője a Fradi ellen. A sorozat folytatódott. Az általa edzett csapatok a negyedik meccsen sem tudtak gólt szerzeni, miközben bekaptak 7 gólt. Ráadásul mindez nemcsak arról szólt, hogy játékosai gyengébbnek bizonyultak ellenfeleiknél, hanem őt is sorra lemeccselték a Fradi edzői.

Az emlékezetes, 4-0-ás Ferencváros győzelmet hozó kupadöntőn az általa a középpálya motorjának tervezett Sándor Györgyöt Doll utasítására a Fradi játékosok folyamatosan futtatták, így a második félidőre már nem maradt ereje, ez és az, hogy a rombusz formációban felálló középpályát a szélekre helyezett nagyobb nyomással megtörték, az akkor éppen Videoton néven futó fehérvári brigád középpályájának összeomlásához és a Fradi kiütéses győzelméhez vezetett.

A mostani mérkőzésen, bár az eredmény nem, de a játék képe még egyértelműbb volt. Ezúttal Isael előretolásával nem tudott mit kezdeni a MOL FC szakvezetője, a brazil labdaművész “magával rántotta” Eleket és Pátkait, így az enélkül is meglehetősen elképzelés és bátorság nélkül játszó piros-kékek védelme ugyan még jobban betömörült, de a középpálya teljesen a Fradi irányítása alá került.

Mindezek igazolni látszanak azon vélekedéseket, hogy nem szakmai döntés volt a spanyol edző visszahozatala, hanem a meglehetősen elégedetlen szurkolókat próbálták megnyugtatni egy általuk kedvelt edző (és Nikolic személyében egy játékos) szerződtetésével. Az elmúlt időszakban ugyanis elsősorban a menetrendszerű újabb névváltoztatás, majd az elmúlt egy év kudarcai, illetve a nagy pénzért vett, de becsődölt játékosok sorozatos igazolása miatt meglehetősen elégedetlenek a vezetéssel.