Otigbát tetoválásairól kérdezték.

Tucatnyi tetoválást visel a testén a Ferencváros magyar-nigériai védője, Otigba Kenneth: Martin Luther King, Nelson Mandela és Michael Jordan arcképét is magára varratta.

Combját, felsőtestét és bal karját is szétvarratta az évek alatt a Fradi nigériai édesapától és magyar édesanyától született játékosa. Otigba a Borsnak elárulta, minden egyes tetoválása fontos jelentéssel bír számára, ám ritkán tervezi el, legközelebb mi kerül a testére.

Általában spontán szoktak jönni az ötletek, sokat beszélgetek a tetováló ismerősömmel, és ha kitalálunk valami jót, akkor azt felvarrja – mesélte a Borsnak a 27 éves védő. – A két kedvencem a bal combomon van, Nelson Mandela és Martin Luther King arcképe. De mivel nagyon szeretem a kosárlabdát, például Michael Jordant is magamra varrattam két éve. Ő volt az első sportoló, akiért gyerekként rajongtam. A mai napig felnézek rá, mint sportolóra és üzletemberre.

Otigba több mint egy év után tért vissza súlyos sérülését követően a Fradi kezdőjébe, ez idő alatt a család támogatása nagyon sokat jelentett számára. Így természetes, hogy szeretteivel kapcsolatos tetoválása is van.

A bal vállamon viselem nagymamám nevét és Szűz Máriát, ezzel is arra utalva, mamám mennyire jó lélek – mondta a magyar válogatott focista, aki az alkarján egy violinkulcsot hord. – A zene nagyon sokat jelent nekem, elengedhetetlen, hogy az ember jól érezze magát, és a relaxáláshoz is kiváló – tette hozzá.

Otigba elmondta azt is, bár nem szokta tervezni a tetoválásait, már megfordult a fejében egy Fradival kapcsolatos motívum, így az lehet a következő, amit magára varrat.