Győzelemre készül és nyomást helyezne ránk a szerb csatár.

Az a cél, hogy trófeát nyerjünk a klubnak idén is. Mindkét sorozatban versenyben vagyunk, és ígérhetem, hogy a fejlődés nem fog megállni, a Vidi egyre jobb és jobb lesz tavasszal. Ezt bizonyítja az is, hogy egy roppant fontos hét kétharmadánál a tervek szerint állunk. Múlt hétvégén legyőztük a Mezőkövesdet, ami a bajnokság miatt volt nagyon fontos, hét közben pedig jó eredménnyel [0-0] távoztunk az Újpest otthonából a kupában. Most jön a legfontosabb feladat a háromból: a Ferencváros elleni meccs.

Nekünk nyernünk kell, és úgy is készülünk, hogy győzni fogunk. Három pont a különbség a két csapat között, így azt a nyomást, ami most rajtunk van, át tudnánk tenni a Fradira azzal, ha pontszámban behoznánk őket.

Tudom, hogy van két elmaradt meccsük, de azokat már azzal a nyomással a nyakukban kellene lejátszaniuk, hogy csak akkor maradnak előttünk, ha megnyerik őket, ez pedig egy egészen más lelkiállapot. A Fradi otthonában nagyon nehéz lesz nyerni, az a legfontosabb, hogy ki tud jobban belekapaszkodni a momentumokba. Lesznek lehetőségek mindkét oldalon, és nekünk könyörtelennek kell lennünk, egyszerűen semmilyen hiba nem fér bele sem az egyik, sem a másik kapunál. Leegyszerűsítve: támadásban minden helyzetünkből gólt kell lőni, és kész.

forrás: molcsapat.hu