A brazil varázsló arról is beszélt a hivatalos honlapnak, hogy miért is vitte kisfiát PSG-meccsre.

– Hogy tetszett Párizs?
– Párizs gyönyörű város, akárcsak Budapest, de ezúttal nem maradtunk sokáig. Miután a fiammal megnéztük a Paris Saint-Germain–Lyon mérkőzést, már jöttünk is vissza Magyarországra.

– Először láttad élőben a PSG-t?
– Igen, először. A fiamnak és nekem is óriási élmény volt megtapasztalni a Parc des Princes hangulatát, ráadásul remek meccs volt, hat gólt is láthattunk.

– A párizsi csapat a kedvenced?
– Nem, igazából a fiam szereti nagyon a PSG-t, ezért többször megkérdezte már, hogy láthatná-e valamikor élőben is a kedvenceit, Kylian Mbappét és Neymart. A mi meccsünket éppen elhalasztották, ezért a múlt hétvégén kaptunk két szabadnapot Sergei Rebrovtól, így végre volt lehetőségünk elutazni Párizsba. A fiam nagyon boldog volt, számomra pedig ez a legfontosabb.

– Térjünk vissza Magyarországra, ahol nagy rangadót rendeznek ezen a hétvégén. Kemény munka zajlik a MOL Fehérvár elleni mérkőzés hetében?
– Persze, keményen dolgozunk, hiszen mindenkinek egy a célja: bajnokok szeretnénk lenni! Mindannyian tudjuk, hogy mekkora téttel bír a szombati mérkőzés, szóval a két szabadnap után teljes erővel belevetettük magunkat a munkába. Mindenki nagyon elszánt, várjuk már a Fehérvár elleni rangadót!

– Rendre a Fehérvár elleni mérkőzések döntenek az elsőségről, nektek, játékosoknak milyenek ezek a rangadók?
– Egy Fehérvár-meccs számunkra olyan, mint egy derbi. A Fradi és a Fehérvár évek óta egymással harcol a bajnoki elsőségért, szóval bár minden egyes mérkőzés nagyon fontos, ez számunkra is különösen nagy téttel bír, hiszen akár a bajnoki címről is dönthet.

– Mi dönthet szombaton?
– Az, hogy hazai pályán fogadhatjuk a Fehérvárt sokat jelent, hálásak vagyunk a szurkolóinknak, amiért mindig mögöttünk állnak. A két csapat céljai megegyeznek, szóval ezúttal is biztosan nagy küzdelem lesz. Nagy jelentősége lesz, hogy melyik csapat tudja majd kihasználni a helyzeteit, ezért koncentrálnunk kell, persze, nem csak elöl, hanem védekezésben is. Keményen dolgozunk, nyerni szeretnénk szombaton!

(fradi.hu)