A tegnapi meccsen nem vagy keveset szereplők ma a Budaörs ellen játszottak.

Sergei Rebrov együttese szombaton magabiztos, 4-0-s sikert aratott a Paks felett az NB I 2020-as nyitányán. Azok, akik azon a meccsen nem léptek pályára (vagy csereként álltak be), vasárnap az NB II-es Budaörs ellen játszottak zártkapus felkészülési találkozót. Vezetőedzőnk kezdőcsapata a következő volt: Szécsi – Botka, Frimpong, Leandro, Heister – Skvarka, Vécsei – Varga, Lodico, Bőle – Sihnevich.

Bő 20 perc elteltével született meg a mérkőzés első gólja, Gastón Lodico átadását Mikalai Sihnevich váltotta gólra (1-0). A találkozót eddig többnyire a mieink irányították, ám ezt követően Szécsi Gergőnek is volt több feladata, de bravúrokkal megakadályozta a budaörsi egyenlítést.

Vezetőedzőnk egyet cserélt a mérkőzés folyamán: Leandrót Szánthó Regő váltotta, fiatal támadónk leginkább a mérkőzés végén volt aktív, amikor kétszer is nagy helyzetbe került, először a kapufát találta el, másodszor pedig a kapusba lőtte a labdát.

A budaörsiek próbálkozását azonban ezelőtt még siker koronázta, mivel ki tudtak harcolni egy tizenegyest, amit Zsóry Dániel (a MOL Fehérvár csatára visszajátszott a Budaörshöz, hasonló konstrukcióban, mint ahogy a mieink a Soroksárban szerepelhetnek) értékesített (1-1).

Hamar jött azonban a válasz, Varga Roland átadása után ismét Sihnevich volt eredményes (2-1). A hátralévő időben újabb gól már nem esett, így 2-1-re nyertünk.

Férfi labdarúgás, felkészülési találkozó
Ferencváros 2-1 Budaörs
Gólok: Szignyevics 2

Szécsi – Botka, Frimpong, Leandro, Heister – Skvarka, Vécsei – Varga, Lodico, Bőle – Sihnevich

Csereként beállt: Szánthó

forrás: fradi.hu