Még 20 jegy érhető el a románok elleni meccsre – Szucsánszki Zita szerint eljött az ideje annak, hogy legyőzzük a CSM együttesét.

Női kézilabda, Bajnokok Ligája, középdöntő, 1-es csoport, 1. forduló
Érd, 16.00: Ferencváros – CSM Bukarest
Jegy: 3500 Ft – 6500 Ft, megvásárolható online vagy a helyszínen.
TV: SportTV

Bíró Blankát a FradiMédia kérdezte:

Szucsánszki Zita

Nehéz volt a visszatérés, főleg az elején, nagyon izgatott voltam még az edzéseken is, furcsa volt újra labdát fogni és újra futni. Előtte jártam már konditerembe, de teljesen más a csapattársakkal együtt játszani. A legnehezebb a fogyás volt, valamint mentálisan felépíteni magamat, szükségem volt egy kis önbizalomra is, szerencsére a csapat és a stáb nagyon sokat segített. Nem könnyű összehangolni az anyaságot a kézilabdával, de azt mondják a csapattársak, ahogy nő Levente, úgy lesz ez egyre könnyebb, sokat segítenek otthon és hála égnek az edzések hangulatához is gyorsan hozzászokott, szerettem volna, hogy ő is felkészüljön a világ legjobb szurkolóira, a fradistákra. Hosszú ideig nem játszottam, a vállam meggyógyult, de még nem 100%-os, de gyulladás már nincsen. Feltöltődtem, ami sokat segített, régóta szerettem volna pihenni. Ebben az időszakban is igyekeztem a csapat mellett lenni, de ez nem könnyű, kívülről mindig okosabb az ember… Néha jobban izgultam, mint ők…

A bajnokságban most a célunk megőrizni a második helyet, ez a prioritás, a Bajnokok Ligájában a hazai meccseinket meg szeretnénk nyerni és minél több pontot összeszedni. A CSM Bukarest ellen sosem könnyű, de szeretnénk itthon tartani a pontokat, eljött az ideje, hogy megverjük őket. De ez nem lesz könnyű, hiszen Neagu felépült és olyan beállóik vannak, mint Cvijic vagy Pintea. A mi előnyünk a szurkolótáborunk, valamint az, hogy többen tudunk több poszton is játszani, ez sok lehetőséget ad a támadásban, valamint az összhang is kiváló, hiszen sokan közülünk a válogatottban is együtt játszanak, mondhatni, hogy olvassuk egymás gondolatait. Ha az edző beállít, akkor a legjobbamat próbálom majd nyújtani.

EHF

Felelősségteljes szurkolásra kérünk mindenkit!

Az utóbbi években rendre pikáns összecsapást hozott a Fradi és a Bucuresti párharca. Az Európai Kézilabda-szövetség kiemelt figyelmet fordít a szurkolói viselkedésre, és a korábbi problémák miatt egy esetleges újabb kihágás súlyos következményeket vonhat maga után, például a Bajnokok Ligája-szabadkártya odaítélésénél is rettentő negatív hatása lehet. Fokozottan kérjük ezért a szurkolóinkat, hogy tartózkodjanak mindennemű kirekesztő magatartástól, ne üljenek fel az esetleges provokációnak. Bízunk benne, hogy szombaton a Fradi-tábor újra bizonyítja majd, hogy egyedülálló a kézilabdapályákon, és sportszerű, de óriási szurkolással segíti a csapatot.

FTC