Tegnap labdás és erőnléti tréning volt labdarúgó csapatunk programjában.

Szombaton délelőtt a pályán, délután pedig a konditeremben és a medencében folytatódtak az edzések játékosaink számára a spanyolországi edzőtáborban. A délutáni edzés után csapatunk középpályása, Ihor Haratin beszélt az eddigi munkáról.

Nagyon jó edzéseink vannak, amelyeken természetesen keményen dolgozunk, hiszen mindannyian a legjobb felkészülést szeretnénk. Ez a legfontosabb feladatunk most, hogy aztán később ennek köszönhetően a lehető legjobban teljesítsünk a bajnokságban. Kemények a tréningek, mindent beleadunk, de mindannyian jól érezzük magunkat.

Ukrán középpályásunk szerezte a Köln U21-es csapata ellen 3-2-re megnyert találkozó első gólját. Haratin már nem először fejel egy-egy szöglet után a kapuba, szinte specialistájává vált ennek a mozdulatnak.

Nem tudom, miért, de a Fradiban tényleg szinte csak ilyen gólokat szerzek. Van már itt 3-4 találatom, és ezek valóban nagyon hasonlóra sikeredtek – folytatta nevetve, majd már a jövő szombati, Paks elleni bajnokiról is beszélt.

Nehéz volt az első hét, talán most egy fokkal egyszerűbb a helyzetünk, hiszen egy edzésünk a pályán van, egy pedig a konditeremben. Én is egyre jobban érzem magam, legközelebb 90 percet fogunk játszani, ami még erősebb állapotba hoz mindenkit. 100 százalékosan készen kell állnunk, hiszen jövő héten már bajnoki vár ránk. Mindannyian várjuk a Paks elleni összecsapást. A bajnokságban minden találkozó egyaránt fontos, ezért az első tavaszi fordulóban is nyernünk kell.

Fradi.hu

View this post on Instagram

Újra a pályán ⚽️

A post shared by Ferencvárosi Torna Club (@ftcofficial) on

További fotók: szombati labdás és erőnléti edzés @ FTC facebook