A bajnoki címért küzdő U14-es csapatunk játékosát, Bán Gergőt kérdezték.

Gratulálok Geri, hiszen a Ti kaptátok a legkevesebb gólt (10) ebben a félévben. Ebben nagy szereped van, hiszen védekező középpályás vagy. Sok gólpassz mellett sikerült 6 gólt is szerezned. Mit gondolsz az első félévről?
Nagyon jól kezdtük a szezont, remélem így fogjuk folytatni, úgy egyénileg mint csapat szinten. Köszönöm az elismerést, elsősorban csapatmunka volt.

A 19. fordulóban mentek Felcsútra, ahol egy nagyon jó kis mérkőzést fognak látni azok, akik kilátogatnak az összecsapásra. Az őszi meccs nem úgy alakult, ahogyan ti szerettétek volna, ezért gondolom, hogy vissza akartok vágni és elhozni a 3 pontot. Mit vársz a mérkőzéstől?
Nagyon szeretnénk a 3 pontot megszerezni, természetesen a bajnoki címet is, ezért mindenki oda fogja tenni magát hogy megnyerjük a mérkőzést.

Mi a számodra legkedvesebb emléked az karrieredben?
2019-ben egy teremtornán nyertem el a gólkirály és a legjobb játékos címet egyben. És persze nagyon örültem annak is, hogy egy nemzetközileg elismert játékosügynökség keresett meg és foglalkozik velem.

Minek köszönhető szerinted, hogy ilyen jól szerepel a csapat?
Nagyon jó edzőink vannak akiknek köszönhetően nagyon erős lett a csapatszellem, illetve természetesen jó játékosokkal rendelkezünk.

Szerinted ki a bajnokság legjobb játékosa?
Szerintem több jó játékos is van, úgy gondolom, hogy az U14-es bajnokság nagyon erős mezőnyt hozott össze.

Melyik országban szeretnél játszani felnőtt korodban?
Nincs konkrétan olyan csapat ahol szeretnék játszani. Azt tartom fontosnak, hogy olyan helyen legyek ahol elismernek. Ahol sokat tudok fejlődni és játékommal a csapatomat győzelemre segítem.

Henczi Football