Porcot kellett pótolni fiatal irányítónknál. Mielőbbi teljes felépülést kívánunk!

Igazán peches időszaka van női kézilabdacsapatunk tizenkilenc éves irányítójának, Tóth Nikolettnek. A sportág egyik legnagyobb tehetségeként számon tartott játékos talpában az őszi szezon vége előtt eltört egy csont, a felépülést követően, az első (NB I/B-s) meccsen pedig egy ártalmatlan leérkezés után roppant meg a térde.

A vizsgálatokat követően a porc sérüléseit látva az orvosok a műtét mellett döntöttek, a beavatkozás közben pedig igazolódott, hogy mozaikplasztikára, vagyis a porc pótlására is szükség van.

Már előre felkészítettek rá, hogy valószínűleg súlyosabb a probléma, hogy várhatóan pótolni kell majd a porcot, de azért bíztam benne, hátha elég csupán kitisztítani – magyarázta Tóth Nikolett. – De mint kiderült, az nem lett volna hosszú távú megoldás, így legalább abban bízhatok, hogy ezzel jó ideig nem lesz gondom. Nem jó érzés, de türelmes és pozitív vagyok, ez a szezon így szinte biztosan elment számomra, vagyis az a célom, hogy a következő felkészülésre legyek száz százalékos újra. Korábban olykor türelmetlen voltam, de most megtanultam, hogy nem szabad annak lennem.

Fradi.hu