Hiába dobbant meg a Fradi-szív a végén, a sok sérülés miatt megfogyatkozó csapatunk nem tudott pontot szerezni – ma este a Hokiklub ellen lépünk jégre. A Tüskecsarnokban 18 órakor indul útjára a korong.

Férfi jégkorong, Erste Liga, 27. forduló
Ferencváros 3–5 DEAC
Harmadok: 0-1, 1-1, 2-3
Gólok: Karmeniemi (Roczanov, Pavuk), Switzer (Tóth A.), Kulmala (Pavuk)

Arany (Nagy K.)
Kärmeniemi, Pulli – Hajós, Nagy G., Tóth Ad.
Sarcia, Tóth Gergely – Kulmala, Németh, Switzer
Jászai, Boros – Pavuk, Roczanov, Tóth Gergő
Pozsár, Tóth Re.

Kisebb gödörbe kerültünk, sok a hiányzónk – nem áll rendelkezésre a védelemben Hegyi és Rantanen, a támadósorban pedig Farkas és Tóth Richárd -, így az egyik nagy erősségünket nem tudjuk bevetni, a négysorozást, mivel nincs negyedik sorunk. Így a többiekre is nagyobb teher hárul, gyorsabban fáradnak, ami a befejezéseknél is megmutatkozik, valamint a DEAC ellen a szerencse sem volt velünk: háromszor is óriási kapuvasat ütöttünk. Hiába lőttünk jóval többet a vendégeknél, nem tudtunk túljárni Hetényi eszén, és a debreceniek kontrajátéka ült – alig jöttek át a térfelünkre, de amikor ez sikerült nekik, akkor jöttek a gólok… Háromgólos hátrányban aztán minden mindegy alapon kezdtünk el rohamozni, a pályán és a lelátón is dobogott a Fradi-szív. Ez pedig majdnem pontot hozott, Arany lekorcsolyázott és hat az öt elleni játékban rövid idő alatt kétszer is betaláltunk, az egyenlítésre is volt lehetőségünk, azonban azt a helyzetet elhibáztuk, így az üresen maradt kapunkba került a pakk.

Fodor Szabolcs

A DEAC ellen mindig kétszer annyit lövünk kapura, de ezekből nem tudunk annyi gólt szerezni, amennyit szeretnénk, van amikor ez elég a győzelemre, ma nem, sokkal jobban használták ki a helyzeteiket, ez döntött. De büszke vagyok a srácokra, mert 60 percig beleraktuk a melót és óriási karaktert mutattunk, hogy nem adtuk fel, a Fradi-szív dobogott a mellkasunkban és visszajöttünk, az egyenlítés is majdnem sikerült. 21-6 volt az utolsó harmadban a lövésarány, óriási energiákat mozgósítottunk, volt három kapuvasunk. Ilyen a sport, sok hiányzónk van, ugyanígy dolgoznunk kell tovább és ezek a helyzetek később be fognak menni.

A Hokiklub elleni meccsről kérdezte Fodor Szabolcsot a FradiMédia: