Sajtóhírek szerint Martin Hasek is ott van a kiszemeltek listáján.

Az iSport.cz cseh portál információja szerint a Ferencváros Eldar Civic után újabb játékost hozna el a cseh élvonalbeli Sparta Prahától.

A lap úgy tudja, hogy a zöld-fehérek szívesen látnák a 25 éves középpályást, Martin Haseket, aki remek őszi szezont produkált a 36-szoros bajnokcsapatnál – a Sparta 12-szeres cseh bajnok, valamint 24-szeres csehszlovák bajnok -, tizenhat fellépésén öt gólt és négy gólpasszt jegyzett.

A portál továbbá megjegyzi, hogy a Fradi sportkoordinátora, Hajnal Tamás és a prágaiak sportigazgatója, Tomás Rosicky már tárgyalt is Hasek klubváltásáról – mint ismert, Hajnal és Rosicky jó viszonyt ápolnak, hiszen játékosként együtt szerepeltek a Borussia Dortmundban, valamint Civic leigazolásáról is ők egyeztettek.

Az iSport.cz a Fradihoz közeli forrástól úgy értesült, hogy a magyar klub közel egymillió eurót áldozna a korábban az U21-es válogatottban is megforduló középpályásra, ám hozzáteszik, hogy ez az összeg nem lesz elég, hiszen a prágaiak mintegy 1.5 millió eurót akarnak kérni érte.

Martin nagy fejlődésen ment keresztül az elmúlt hónapokban, több klub is érdeklődik iránta. Nekünk az a célunk, hogy olyan megoldást találjunk, amivel minden érintett elégedett lesz – nyilatkozta Hasek ügynöke, Orhan Dumanjic.

Csakfoci