Isael szerint pozitív dolog, hogy jól ismerjük már ellenfelünket.

Isael Barbosa

Óriási tétje lesz a meccsnek, senkit nem kell külön motiválni, mindannyian tudjuk, hogy mekkora siker kapujában vagyunk. Az első pillanattól koncentrálnunk kell, és a maximumot nyújtani, de
bebizonyítottuk már az Európa Ligában, képesek vagyunk bravúros teljesítményre, remélhetőleg holnap este is képesek leszünk erre. Pozitív dolog, hogy valamelyest ismerik már egymást a csapatok, de el kell felejteni a korábbi találkozókat, a sikereket és a kudarcot is. Minden meccs más, ez pedig különösen fontos lesz mindkét klub életében, úgyhogy felesleges lenne bármelyikből is kiindulni. Egy váratlan megoldás, egyetlen mozdulat is eldönthet egy ehhez hasonló mérkőzést, természetesen nagyon boldog lennék, ha én tudnám hozzá segíteni a klubot egy ekkora sikerhez.

Szergej Rebrov

Az egyensúly a legfontosabb az ilyen meccseken, az első pillanattól az utolsóig koncentrálni kell. Most mindenki megmutathatja a karakterét, de kellően felkészültnek érzem a csapatot, hogy helytálljon egy ilyen kiélezett helyzetben. A keretben futballozó játékosok nagy részének szokatlan volt, hogy hetente két meccsen kell helytállnia, ráadásul három hónapon keresztül folyamatosan. Az eredmények azonban önmagukért beszélnek, vezetjük a bajnokságot, az Európa Ligában pedig az utolsó fordulóban is megvan az esély a továbbjutásra, ezek már önmagában nagy dolgok a klub életében. A nyári BL-selejtezők előtt is a Ludogorec volt a favorit, de például a Dinamo Zagreb ellen sem mi voltunk az esélyesek, mégis 1-1-es döntetlent játszottunk ellene idegenben. A csütörtöki mérkőzés is 0-0-ról indul. Most azonban minden eddig eredményt el kell felejteni, csakis a holnapi meccsre koncentrálni. Nem jó dolog, hogy ez még egy magyar csapatnak sem sikerült, nekünk viszont most adva van a lehetőség, hogy történelmet írjunk. Természetesen ez a célunk, a játékosoknak is azt mondtam, hogy ez csak egy plusz motiváció lehet, amellyel élni kell. Hallottam, hogy vélhetően esni fog az eső, és elég hideg lesz. Ennek azonban semmilyen hatása nem lehet a játékunkra, amikor anno -10 fokban futballoztunk a Bajnokok Ligájában, senkit nem érdekeltek a körülmények.

Fradi.hu, Origo