Bognár Alex akár már ma bemutatkozhat csapatunkban.

Az FTC-HungaroControl szerződtette a Vác 19 éves tehetségét, Bognár Alexet. A sokoldalú irányító az idei ifjúsági világbajnokságon a magyar válogatott egyik legjobbja volt, jelenleg pedig már a junior válogatottban szerepel. Fiatal kora ellenére Bognár Alex az NB I-es Vácban az idén a legeredményesebb játékos volt 11 bajnokin szerzett 40 góljával.

Kiváló csapatunk Bognár Alex érkezésével – akit a magyar kézlabda egyik legkiemelkedőbb tehetségű játékosának tartok – még tovább erősödik. Olyan alkotói közegbe került, ahol a maximumot ki magából. Hiszek benne, hogy hosszú távon a Ferencváros és Magyarország egyik legnagyobb erőssége lesz” – mondta Király Sándor, a férfi szakág vezetője.

Bognár Alex szerződtetése azért is fontos amellett, hogy újabb tehetséges magyar választotta a Fradit, mert több, a középmezőny elején álló, közvetlen riválisunk is szerette volna megszerezni őt.

Valóban voltak ajánlataim máshonnan, de több szempontból is a Ferencvárosé volt a legelőnyösebb – kezdte a 19 éves irányító. – Egyrészt Vácon lakom, oda is járok iskolába, amiből még van fél évem, így egyszerűbb volt Budapestet választanom egy vidéki város helyett, de ami ennél is fontosabb tényező volt, hogy olyan helyre kerültem, ahol bíznak a fiatalokban, és Horváth Attila sokat játszatja őket. Remélem, minél előbb sikerül bizonyítanom, hogy helyem van a csapatban.

Bognár Alex már szombaton, a Csurgó elleni bajnokin bemutatkozhat a Ferencvárosban.

Fradi.hu