A lányok az UVSE, a fiúk pedig a Szolnoki Dózsa ellen ugranak medencébe a Komjádi-uszodában.

Női vízilabda, Magyar Kupa, Final4, elődöntő
Komjádi-uszoda, 14.00: UVSE – Ferencváros
Jegy: 1000 Ft (napijegy) – Eventim
TV: MVLSZ

Az elmúlt két szezonhoz hasonlóan ismét a lilákkal kell megmérkőznünk, a népligeti bajnokit alapul véve nem vagyunk esélytelenek, mindent bele, lányok!

Férfi vízilabda, Magyar Kupa, Final4, elődöntő
Komjádi-uszoda, 17.30: Ferencváros – Szolnoki Dózsa
Jegy: 1000 Ft (napijegy) – Eventim
TV: MVLSZ

A bajnokságban idegenben csúnyán elkalapáltuk mai ellenfelünket, ami ott lehet még a fejükben, ez pedig a mi malmunkra hajthatja a vizet. Csapatunk több tagja tegnap Mikulásként is helytállt, hiszen Kállay Márk, Sedlmayer Tamás és Vogel Soma a József Attila Gyermekotthoni Központ kis lakóinak szereztek nagy örömet a szurkolók által is felajánlott ajándékcsomagokkal.

Varga Zsolt

A Szolnokot nagyon jó csapatnak látom, a BL-ben is nagyon jó mérkőzéseket játszanak, akkor is, hogyha egy-egy mérkőzésen nem szereznek pontot. Jó játékosokból áll, jó edzővel. A múltkori mérkőzésünk, amit lent játszottunk, az egy nagyon nagy gólarányú győzelem lett. Nyilván megnézzük azt a mérkőzést is, én ott nem éreztem azt, hogy a két csapat között akkora lenne a különbség. Voltak, akik náluk hiányoztak, erős góllövőik, akik most játszani fognak. Egy teljesen más mérkőzésre számítok. A cél az egyértelmű, hogy nyerjünk a Szolnok ellen, hogy minden sorozatban, ahol elindulunk, nyerjünk. Én mindig úgy gondolkodom, hogy lépésről lépésre haladunk és nagyon fontosnak tartom – kiemeltem a csapatnak is -, hogy a következő lépés nekünk a Szolnok. És hogyha túljutunk a Szolnokon, majd meglátjuk, hogy mi a következő lépésünk.

Bővebben: VLV