Az Elek Gyula Aréna ad otthont az eseménynek, amely a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikát segíti majd.

2019. december 8-án, vasárnap 10.00 és 14.00 között Fradi-szurkolók jótékonysági adománygyűjtő focigálát rendeznek az Elek Gyula Arénában. Az eseménnyel a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikát szeretnék segíteni.

A tornán két All Stars csapat mérkőzik meg két szurkolókból álló együttessel. Pályára lépnek többek között olyan korábbi legendáink, mint a most is a Fradi kötelékébe tartozó Szűcs Mihály, Dragóner Attila, Lisztes Krisztián vagy éppen Keller József.

Nem csak a futball világából érkeznek hírességek, hiszen találkozhatnak a világbajnok kajakozó Kucsera Gáborral, a Fradi kötelékeiben korábban edzőként dolgozó Hevesi Tamással, az olimpiai bajnok Novák Ferenccel valamint futsalosunkkal, Temesi Norberttel is.

Az esemény egész ideje alatt lesz lehetőség adományozni a gyermekklinika részére, illetve természetesen a gála jelképes, 300 forintos belépőjével is a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikát támogatjuk!

A gála hangulatfelelőse a népszerű lemezlovas és Fradi-érzelmű Náksi Attila lesz.

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika – amellyel a Ferencvárosi Torna Club már több alkalommal is együttműködött az Őrzők Alapítványon keresztül – az ország egyik legnagyobb gyógyítással foglalkozó intézménye, ahol hazánk daganatos és leukémiás gyermekek hozzávetőlegesen fele gyógyul – több mint Magyarország összes többi kórházában együtt. Hála a kórházban végzett munkának, a klinikán gyógyuló gyerekek nagyjából 70%-a távozik gyógyultan az intézményből.

Arra bátorítunk tehát mindenkit, hogy fogjunk össze egy jó ügy érdekében!

Fradi.hu