A vízilabda meccsen jótékony akciókhoz is csatlakozhatsz ma este. Szakosztályunk várja a Mikulás-csomagokat, valamint a Green Monsters karácsonyi gyűjtéséhez is hozzá lehet majd járulni az uszodában.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, B-csoport, 6. forduló
Komjádi-uszoda, 19.00: Ferencváros – Mladost Zágráb
Jegy: 1500 Ft (a mérkőzésre a vízilabda bérletek érvényesek!)
TV: LENtv / Duna World

Zalánki Gergő

Ellenfelünk kiváló csapat, sok tehetséges játékos alkotja, bízom benne, hogy magas szintű vízilabdát tudunk bemutatni ellenük. Egy hetünk volt készülni a találkozóra, izgatottan várjuk az összecsapást, itthon akarjuk tartani a három pontot!

Varga Zsolt

Láttuk játszani az ellenfelet, kiemelném a Pro Recco elleni mérkőzésüket, amely az egyik legjobb meccsük volt ebben a szezonban, szerintem. Szinte végig irányították a játékot és döntetlent tudtak elérni. Tradicionális horvát vízilabdát játszanak: masszív a védekezésük, két erős centerük van, jó a kapusuk, “össze van rakva” ez a csapat és évről évre erősebbek. Jól ismerjük egymást, nyilván ők is videón elemeznek minket, ráadásul személyes találkozásaink is voltak, például amikor még nem volt meg a BL-főtábla csoportbeosztása, együtt is készültünk. A múlt héten mi még nehezebb edzésmunkát végeztünk, mostanra nyilván könnyítettem és főleg a taktikára tevődik át a hangsúly.

Bővebben: Fradi.hu, LEN / VLV