A fradista lányok 17 találatot jegyeztek a VB harmadik csoportmeccsén.

Női kézilabda, világbajnokság, C-csoport, 3. forduló
Magyarország 24-25 (12-13) Montenegró
Fradista gólok: Schatzl 7, Lukács 6, Háfra 2, Klujber 2

Beszámoló: Fradi.hu, MKSZ, NSO
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Kovacsics Anikó

Ugyan volt egy jó lendületünk és sikerült feljönnünk, de mindig volt válasza Montenegrónak. Végig küzdöttünk, de sokat hibáztunk és nem futottunk annyit, amennyit kellett volna. Mindenki nagyon akart, mindenki nagyon ment és ebbe belehibáztunk elég sokat, de szerintem a koncentrációnk ma sokkal jobb volt, mint eddig. Védekezésben voltak jól működő dolgok bőven, támadásban kellett volna még beleadni.

Lukács Viktória

Sajnos az emberelőnyöket nem úgy fejeztük be, ahogy azt kellett volna, nagyon nehezen jöttek a gólok. Sok helyzetet kihagytunk az elején, de szerencsére a második félidőben úgy éreztem, hogy vissza tudtam jönni a mérkőzésbe és kevesebbet hibáztunk szélről. Mindenféleképpen tovább szeretnénk jutni, itt már nincs más választásunk, mindkét meccset meg kell nyernünk, meg is fogjuk nyerni és megyünk a következő körbe.

Kim Rasmussen

Apró dolgokon ment el a mérkőzés, jobbak lehettünk volna, de nagyon büszke vagyok a lányokra. Küzdöttek, mindent megtettek, amit tudtak. Voltak fizikális problémáink a végén, elfáradtunk. Mindent megpróbáltunk és természetesen megnéztük, hogy mi működhet ellenük, de nem sikerült megvalósítani. Próbáltuk levenni a nyomást a csapatról, visszamentünk az alapokhoz, amit gyakoroltunk, de nem azt játszottuk, amit tudunk, amik mi vagyunk. Az egyik legnehezebb csapat ellen játszottunk a csoportunkban, az ilyen ellenfél ellen néha nyersz, néha vesztesz, apróságokon múlt az egész. Most már arra kell fókuszálnunk, hogy Szenegál ellen felkészüljünk, majd Románia ellen nyerjünk. Még egyszer hangsúlyozom, nagyon büszke vagyok a csapatomra, hisz mindent megtettek.