Pólósaink magabiztos sikert arattak a Komjádi uszodában.

Férfi vízilabda, OBI, 9. forduló
UVSE 7-13 Ferencváros
Negyedek: 0-5, 2-3, 2-3, 3-2
Gólok: Jansik 3, Bicari 2, Kállay 2, Zalánki 2, Fountoulis 1, Mezei 1, Pohl 1, Sedlmayer 1

A Mladost Zágráb elleni Bajnokok Ligája rangadóra készülő csapatunk remekül állt bele az UVSE elleni bajnokiba, amit mutat, hogy a hazaiak a félidőig mindössze két gólt tudtak szerezni, 6-0 után az elsőt, azt is ötméteresből. Így a lényegi kérdések gyorsan eldőltek, csak a különbség volt kérdéses. A folytatásban aztán talán kicsit túl nyugodtan játszottunk, így vendéglátóink tudtak kozmetikázni az eredményen.

Kállay Márk

Nagy jól kezdtük a mérkőzést, 6-0-ás szériával indítottunk. Utána az UVSE összekapta magát és agresszívabban kezdtek el játszani, amire mi is tudtunk reagálni. Az elején megszerzett magabiztos előny végig kitartott. Lehet látni, hogy komoly munkát végeznek, a sok tehetség kezdi kinőni magát.

Varga Zsolt

Először is szeretnék gratulálni az UVSE-nek az elmúlt hetek eredményeihez. Jól ismerjük már egymást, tudjuk, hogy mit játszik a másik. Az elejétől kezdve tudtuk a megoldásokat, jól indítottuk a mérkőzést, amit kontrolláltunk is és a védekezés is megfelelő volt. Fiatalokat is tudtam játszatni. Összességében elégedett vagyok.