Félidőben még vezettünk, végül ötgólos vereséget szenvedtünk el – David Davis szerint a játékvezetők tavaly és most is minket segítettek.

Férfi kézilabda, NBI, 11. forduló
Ferencváros 30-35 (18-17) Veszprém
Gólok: Nagy 8, Andjelic 6, Schäffer 5, Debreczeni 3, Imre 2, Kovacsics 2, Bohács 1, Bujdosó 1, Burony 1, Ivanovic 1

Rövid összefoglaló, valamint Imre Bence, Nagy Bence és Horváth Attila mérkőzés utáni értékelése:

Beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Schuch Timuzsin

Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Úgy érzem, hogy magunknak legalább ugyanekkora, ha nem nagyobb gratuláció jár, hiszen a Veszprém nem becsült le minket, teljes erőbedobással játszott ellenünk, és így is sikerült a 45. percig vezetnünk, ott kijött a fáradtság, hogy nem tudtunk annyit cserélni, törvényszerű volt. Jött egy-két hiba, amit megbüntettek. Mindenki, aki pályára lépett, hozzátett a mérkőzéshez, ennek örülök. Szeretném, hogy ilyen közönségünk legyen minden mérkőzésen.

Horváth Attila

Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez, de még nagyobb gratuláció illeti a csapatomat. Maximális küzdést láttam a pályán, de sajnos negyvenöt perc után felőrölt minket az ellenfél a hosszú cserepadjával. Várható volt, hogy ez lesz, de tisztességgel helytálltunk. A fiatalokat is pályára küldhettem, akik bizonyítottak támadásban és védekezésben is.

A fradisták koreográfiával készültek

David Davis

Idén a Ferencváros jó idényt fut, ezért is lehet ott a tabellán, ahol van. Tavaly is és idén is nehéz meccset játszottunk a Fradival, de tavaly is és idén is belenyúltak a bírók a mérkőzésbe. Minden tiszteletem az FTC-é, és sajnálom, hogy ezt kell mondanom. Tiszta faultokat nem fújtak be a beállóinkkal szemben, és nem azért, mert nem látják, hanem mert nem akarják. Sajnos ezt érzem, és tényleg, sajnálom, hogy ezt kell mondanom. Gratulálok a Ferencváros mai teljesítményéhez.

Veszprém