Hattól a Veszprémmel, nyolctól pedig a Szegeddel játszunk – férfi kéziseinknek és pólósainknak szurkolhatsz a Fradi-sporttelepen.

Férfi kézilabda, NBI, 11. forduló
Elek Gyula Aréna, 18.00: Ferencváros – Veszprém
Jegy: álló 2000 Ft, ülő 2500 Ft – megvásárolható online vagy a helyszínen (Fradi-bérlettel kedvezmény vehető igénybe).
TV: M4 Sport

Schuch Timuzsin így várja a bajnokit:

Mindenki tisztában van azzal, hogy elég nagy a két csapat közötti különbség. Márciusban egyszer már megrángattuk az oroszlán bajuszát, hiszen akkor egy góllal kaptunk ki a bajnoktól, bár a veszprémieknek valószínűleg nem élet-halál meccs volt… Úgy készülök, mint egy átlagos bajnokira, habár ilyenkor folyamatosan csörög a telefonom — szerencsére nem felejtettek el Veszprémben. A jó sorsolásnak is köszönhető a helyezésünk, a Balatonfüred és a Gyöngyös vendégeként ki lehet kapni, a Budakalász elleni fiaskó viszont a mai napig fáj, ha rágondolok. Azt is mondhatnám, eddig erőn felül teljesítettünk, de a neheze még csak most következik: a Veszprém után megyünk Szegedre, aztán jön a Csurgó – az utóbbi ellen kell majd bizonyítani Ha sok edzés van, akkor fáj mindenem, de amikor a hétvégéhez közeledve visszaveszünk az iramból, akkor úgy érzem, akár még tíz évet is tudnék játszani! Sokkal jobb erőállapotban vagyok, mint három-négy idénnyel ezelőtt, a pluszmunkákat is elvégzem, amióta nincs akkora terhelés, mint Veszprémben. Hiányzik a rangadók hangulata, de persze amikor van egy szabadnapom, akkor azt mondom magamnak: “Ez nagyon jól esett”.

Horváth Attila

Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ezért teher nélkül léphetünk pályára a Veszprém ellen. A hiányosságainkat, tudásbeli különbséget küzdéssel próbáljuk ellensúlyozni, ha mindent megteszünk, de ugyanúgy egy góllal kapunk ki, mint idén tavasszal, akkor már elégedett leszek a srácokkal. Lelkesedésben, akarásban a maximumot kell kihozni magunkból, akkor emelt fővel jöhetünk le a pályáról.

NS nyomán.

Férfi vízilabda, OBI, 8. forduló
Népliget, 20.00: Ferencváros – Szegedi VE
Jegy: 1000 Ft (Fradi-bérlettel kedvezmény vehető igénybe).

Idegenben kilencgólos győzelmet arattunk mai ellenfelünkkel szemben, 20-11-re nyertünk Szegeden, ma sem lehet más a cél, mint a győzelem!