A korábban az anyagi és erkölcsi károkat okozó szakember ül Marko Nikolic megüresedett helyére. Így búcsúztatta anno régi-új klubja: “Sajnos Joan Carrillo többszöri iránymutatás ellenére is figyelmen kívül hagyta a klub hosszú távú stratégiai érdekeit, ezzel szakmai, erkölcsi és anyagi kárt is okozott.

Azt kérte Burcsa Győző klubigazgató a vezetőedzőtől még decemberben, hogy mondjon neveket, kiket látna szívesen a csapatban. Carrillo csupa olyan nevet adott le, akik mind egy bizonyos ügynökhöz tartoztak, a mutatóik pedig egytől-egyig gyengébbek voltak a már a keretünkben lévő játékosoknál. Ez nem volt járható út” – jelentette ki a tulajdonos, ami mindenképpen érdekes.

A tulajdonos állítja, Magyarországon nem futball, hanem zsarolási kultúra van, az edzők pedig az összefonódások miatt esetenként asszisztálnak. A menedzserek a legtöbb esetben hatással vannak a csapat összeállítására is. Márpedig, ahogy fogalmaz: „A Vidit nem lehet megzsarolni, bár nincs sok eszközünk, nincsenek fegyvereink.” – volt olvasható 2015-ben a Rangadón.

A MOL Fehérvár FC szóban megegyezett Joan Carrilloval, aki a mai naptól kezdve veszi át az első csapat irányítását. Klubunk az adminisztratív folyamatok lezárását követően ad bővebb tájékoztatást a témában.

Videoton