A pénteki sajtócsütörtökön Gróf Dávid és Máté Csaba állt a média rendelkezésére.

Ellenfelünk eddigi teljesítménye a pontok tekintetében szerintem elmarad a mutatott játéktól. Emlékezhetünk, hogy az egymás elleni, szeptemberi mérkőzésen is csak a hajrában tudtunk fordítani, akkor Leandro és Tokmac remek egyéni villanása és egy kis szerencse is kellett a 2-1-es győzelmünkhöz – emlékeztetett Máté Csaba. – Az utóbbi hetek mérkőzéseit szerintem sikerrel vettük, hiszen a bajnokságban ott vagyunk az élmezőnyben, a nemzetközi porondon pedig versenyben vagyunk a továbbjutásért. A ZTE elleni meccsel egy nehéz sorozat kezdődik el számunkra, hiszen a következő három hétben hét mérkőzést fogunk játszani, ám mivel egyértelműen a bajnoki címünk megvédése a cél, hazai pályán csak a siker elfogadható vasárnap.

A válogatott szünet előtti legutóbbi fordulóban magabiztos játékkal idegenben vertük meg 6-1-re a DVSC-t, akkor Gróf Dávid védte a kapunkat.

Azt nem tőlem kell megkérdezni, hogy ki véd majd a ZTE ellen, még én sem tudom – kezdte Gróf, aki hozzátette: bízik abban, hogy újra bizalmat kap. – Mivel nem olyan régen volt a legutóbbi, ZTE elleni meccsünk, jól emlékszünk rá, megszenvedtünk ellene, nem gondolom, hogy ezúttal könnyebb dolgunk lesz. A Zalaegerszeg minőségi játékosokat igazolt a nyáron, a csapat talán mostanra kezd el összeállni. Ezzel együtt mi leszünk itthon, a saját szurkolóink előtt pedig csakis a győzelem lehet a célunk.

Fradi.hu