Hokisaink kétgólost előnyt szereztek az odavágón – a kupaderbi után pedig egyből buszra szálltak és elindultak Erdélybe.

Férfi jégkorong, Magyar Kupa, 2. kör, 1. mérkőzés
UTE 1–3 Ferencváros
Harmadok: 1-0, 0-1, 0-2
Gólok: Roczanov (Farkas), Tóth Gergely (Hajós), Tóth Richárd (Switzer)

Arany (Nagy K.)
Rantanen, Tóth Gergely – Nagy, Pavuk, Tóth Adrián
Jászai, Karmeniemi – Kulmala, Switzer, Tóth Richárd
Hegyi, Sarcia – Farkas, Roczanov, Tóth Gergő
Boros, Pozsár – Hajós, Németh, Tóth Renátó

A Kontinentális Kupa küzdelmei és az utazás után nem volt sok időnk, újra jégre szólított minket a kötelesség, ráadásul a Megyeri úton, köztudott, hogy a dózsások, legyenek bármilyen rossz formában, ellenünk mindig összekaparják magukat valahogy. Nem volt ezúttal sem ez másként, míg bennünk lehetett érezni az elmúlt hétvége fáradalmait az elején, addig a hazaiak megszerezték a vezetést – igaz, szerencsével, emberelőnyben egy távoli lövésbe piszkáltak bele, ami így épphogy átcsorgott Aranyon. A második harmadban aztán sikerült sebességbe kapcsolnunk, folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteket, csak az volt a kérdés, hogy mikor jön az egyenlítő találat, ami végül Roczanov közeli próbálkozása után érkezett. A záró játékrészben is domináltunk, a lilák előbb durvaságokkal, majd színészkedéssel próbáltak kizökkenteni minket, ami nem jött össze nekik: előbb Duschek lepkézte be Tóth Gergely messziről rátett pakkját, majd Switzer remek passza után Tóth Richárd vitte be a harmadikat.

Regenerálódni nem lesz egyszerű, hiszen a Megyeri útról egyből busszal indult Erdélybe csapatunk, ahol előbb pénteken Brassóban, majd szombaton Csíkszeredában lesz jelenésünk. Ilyen szoros programban minden egyes megszerzett pontot meg kell majd becsülni, hiszen bő egy hét alatt hat meccs lesz a lábakban… Mindent bele, fiúk!