Kenny mellett triatlonosunk, Berekméri Levente képviselte clubunkat a fiatalok előtt.

Galéria: FTC, Szentesi Gyors

A szentesi Koszta József Általános Iskola a Fradi Suli program keretében a Ferencvárosi TC két élsportolóját Kenneth Otigbát, az NB I-es labdarúgó csapat játékosát, és Berekméri Levente triatlonos magyar bajnokot fogadta. Természetesen itt volt a vendégekkel Fradi kabalaállata, a sas is.

Az iskola megtelt tornatermében a gyerekek Németh Kornél vezetésével ismerkedhettek meg a neves és nagy hírű egyesület történelmével, legjelentősebb sportsikereivel.

A 27 éves Otigba Kenneth jelenleg a Ferencváros játékosa, nigériai származású magyar válogatott labdarúgó. Gyulán kezdte sportpályafutását, majd Békéscsaba következett, ezután Hollandiában folytatta labdarúgó karrierjét. Ferencvárosnak 2017. június 16-a óta a tagja, jelenleg sérüléssel bajlódik.

Berekméri Levente a Fradi 22 éves triatlonista versenyzője az idei középtávú Magyar Bajnokságon korosztályában első helyen végzett, emellett számos sikert ért már el országos ranglista versenyeken.

A program során először levetítettek egy Fradi image filmet, melyben az egyesület olimpiai-, és világbajnokait mutatták be, majd erre is alapozva interaktív játék volt a több száz gyerekekkel. A Ferencvárossal kapcsolatos kérdésekre adott helyes válaszért Fradis ajándékot lehet nyerni.

Több tucat ajándéktárgyat, valamint belépő jegyet osztottak ki a gyerekek között, akik egy választott felnőtt kísérővel INGYEN nézhetik meg a Ferencváros egyik hazai bajnoki mérkőzését a Groupama Arénában!

Ezt követően a Fradi két sportolója mesélt sportpályafutásáról, elért eredményeikről, az élsport szépségeiről és „nehézségeiről” is. Mindketten hangsúlyozták és kiemelték a tanulás fontosságát a sport mellett.

A program végén látványos bemutatót tartottak az iskola fit-kid és tornász versenyzői, majd a Fradi sportolók dedikálást vállaltak, illetve közös fényképeket lehetett készíteni a sportolókkal.

Jelentkezés az iskolalátogatási programra: fradisuliprogram@fradi.hu