A tbiliszi Dinamo otthonában folytatjuk a sorozatot.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, B-csoport, 4. forduló
Grúzia, Tbiliszi, 15.30: Dinamo Tbiliszi – Ferencváros
TV: LENtv

Kállay Márk

A Szuperkupa győzelem fontos volt számunkra, utána volt két nap pihenőnk, mindezek ellenére győzelemért utazunk Grúziába. Úgy gondolom, hogy jobbak vagyunk náluk, de mind mindig, ezt be is kell bizonyítanunk. Még sosem voltam Tbilisziben, izgalmas utazás lesz.

Zalánki Gergő

Nagyon jó érzés volt megnyerni a Szuperkupát. Viszont a meccs után nem csaptunk túl nagy ünneplést, mert elég korán indult vissza a gépünk. Hazaérve pedig kaptunk két nap pihenőt, amit azzal töltöttünk, hogy pihenjünk, nem azzal, hogy ünnepeljünk, ugyanis sok feladat áll előttünk. A következő ilyen a szombati mérkőzés itt Grúziában, így tehát ismét utaznunk kellett, ami fárasztó volt. Illetve ez egy Bajnokok Ligája meccs, ahol mindenkire oda kell figyelni és be kell gyűjteni a három pontot. Ez se lesz egyszerű feladat, de úgy gondolom, hogy felkészültünk és képesek vagyunk rá.

Varga Zsolt

Örülünk a kupagyőzelemnek. Ezt is le kell tudni zárni, ami a szerdai edzéssel meg is történt. A fiúk arcáról kicsit le is fagyott a mosoly, olyan programot állítottam össze arra a foglalkozásra… Fontos volt, de közel-távol sincs még minden rendben a játékunkat illetően. Minden meccset fel kell használnunk arra, hogy tovább építsük magunkat, csiszolgassuk, javítgassuk a legapróbb részleteket is, mindazt, ami nem működik. Láthatóan vannak kisebb-nagyobb csúszásaink, hol egy negyed, hol két negyed erejéig, mindezek tudatában indulunk neki ennek a meccsnek is, ami most következik. Azt kell mondanom, ez a Tbiliszi az OSC ellen majdnem két negyedig jól tartotta magát, biztos, hogy őket is maximálisan komolyan kell venni. Amit ebben a helyzetben tudok csinálni, az az, hogy picit forgatom a játékosokat. Dumi és Mezei marad itthon, már csak azért is, mert amikor hazaérünk, rögtön a válogatottnak lesz programja, utána pedig, a hétvégén a Szolnok következik számunkra. Fárasztó a tbiliszi utazás, inkább ebben látom a most következő időszak nehézségeit: pihenni is kellene, készülni is kellene, ezt kell tudni majd jól összeegyeztetni.

Bővebben: Fradi.hu, LEN, VLV