Vezetőedzőnk mellett Isael állt a média rendelkezésére a CSZKA Moszkva elleni Európa Liga csoportmeccs előtti sajtótájékoztatón.

Szergej Rebrov

Négy nap volt volt a regenerációra, úgy gondolom, hogy jó állapotban vagyunk, mindenki várja a holnapi Európa Liga találkozót, bízom benne, hogy frissek leszünk. Megnéztem az UFA és a Zenit elleni találkozókat, utóbbi volt az igazán érdekes, ahol nem támadójátékot mutatott be a CSZKA, de ez betudható volt az emberhátránynak is, a holnapi teljesen más találkozó lesz. Még csak a fele ment le a csoportkörnek, így nem gondolom azt, hogy a CSZKA-nak ne lenne veszítenivalója, ne írjuk le őket, egy kiváló csapat, amely holnap is biztosan a győzelemre fog játszani. Hogy miért játszik máshogy a CSZKA a bajnokságban, mint az Európa Ligában? Mindjárt jön Viktor Goncsarenko, tőle kellene megkérdezni ezt. De a személyes véleményem az, hogy az eredményeik rosszabbak, mint a mutatott játékuk. Az első mérkőzést alaposan kielemeztük, felkészültebben várjuk a holnapi összecsapást. A kezdőcsapat összeállítása most nem lesz olyan nehéz, miután 16 játékosból kell választanom.

Isael Barbosa

Másfél évet játszottam Oroszországban – a magyar nehezebb nyelv… -, az orosz futball erős, a CSZKA Moszkva egy jó csapat. Moszkvában agresszív játékot mutattak be, most itthon lépünk pályára, mi is nyerni szeretnénk, ahogy ők is. Az elmúlt hetekben sűrű volt a program, mindannyian nagy nyomás alatt vagyunk, ami fárasztó, de úgy gondolom, hogy sikerült kipihennünk magunkat, mindenki szeretne az Európa Ligában játszani, készen állunk a CSZKA Moszkva elleni találkozóra. Mario Fernandes régóta ismerem, még a Gremióból, remek játékos és remek barát is, de most ezzel nem foglalkozom, magunkra koncentrálok most és a győzelemre.