A „Szakosztályok az Arénában!” programsorozat keretein belül látogatnak ki az Üllői útra.

A ferencvárosi jégkorong szerelmesei örökké emlékezni fognak 2019. április 2-ának mámoros estéjére. Az FTC-Telekom felnőtt férfi jégkorongcsapata számára ezen a napon ért véget a 22 szűk esztendő, ennyi idő után nyert ugyanis újra magyar bajnoki címet az együttes, fennállása során egyébként rekordot jelentő, 26. alkalommal. Ezzel együtt, a Csíkszereda elleni finálét öt mérkőzésben lerendezve, története során először a magyar bázisú, erdélyi csapatokkal közösen rendezett Erste Liga trófeáját is a magasba emelhette.

A bajnokcsapat az új szezonban sem tétlenkedik: hiába vadászik mindenki a Fradi skalpjára, az élmezőnyben harcol az alapszakasz győzelméért az Erste Ligában, emellett újabb történelmi sikert értek el. A bajnoki címmel ugyanis 19 év után vívták ki ismét a jogot arra, hogy kilépjenek a nemzetközi porondra, a második számú európai kupasorozat, az IIHF Kontinentális Kupa 2. fordulójában pedig történetük során először jutottak tovább egy csoportkörből, mindhárom mérkőzésüket megnyerve, a sorozatban jelentős rutinnal rendelkező, patinás együttesek elleni bravúros győzelmekkel. Ezzel az FTC-Telekom kivívta a jogot, hogy a KK legjobb nyolc csapata között szerepelhessen novemberben a dániai Vojensben.

Az Edmonton Oilers csapatával NHL-t nyerő Don MacAdam szakmai irányítása alatt álló utánpótlásunk nyitva áll minden fiatal előtt, nemtől, kortól és korábbi jégkorongos tapasztalattól függetlenül! Segítünk a fiatal hokispalántáknak fejlődni játékosként és emberként egyaránt, szoros összhangban az iskolai munkájukkal, a tanulással és az otthoni családi élettel. Érdeklődni a kitelepülésen a Stanley-kupa-győztes Don MacAdamnél lehet személyesen, valamint hokiutanpotlas@fradi.hu címen írásban Szonda Zsuzsanna utánpótlás koordinátornál.

Az FTC vezetősége szeretne lehetőséget adni a labdarúgáson kívüli, talán kevésbé reflektorfényben szereplő sportágaknak, hogy a labdarúgócsapat közönségének bemutatkozhassanak. Emiatt a szezon minden hazai bajnoki mérkőzésén egy-egy szakosztály kitelepül a Groupama Arénába. Ennek köszönhetően szurkolóink személyesen ismerkedhetnek meg az FTC szakosztályaival, a lehetőségekhez mérten, akár ki is próbálhatják az adott sportágat, és minden lényeges információt megtudhatnak a sportolókról, mérkőzésekről, toborzásról! A „Szakosztályok az Arénában” programsorozatnak köszönhetően a tavaszi idény végére a remények szerint szurkolóink egy átfogóbb képet kapnak arról, hogy mi is az a Ferencvárosi Torna Club, mennyi különleges és szerteágazó sportág fut a zöld-fehér színek alatt, hány kivételes sportember, edző dolgozik fanatikusan, és küzd hétről-hétre a Fradi hírnevéért, a Fradi Családért, ezáltal a szurkolókért is!

Fradi.hu, a Mezőkövesd elleni bajnoki alatti további programokról ide kattintva olvashattok.

Az alábbi videókból kiderül, milyen jó hangulatú eseményre lehet számítani: