Összefoglaló és az edzők, játékosok értékelései a Magyar Kupa mérkőzésről.

Menczeles Iván még 2006-ban volt Lovrencsics Gergő edzője, amikor a szélső a Budafok csapatában futballozott. A kupamérkőzés előtt és után is váltottak néhány szót, a BKV Előre vezetőedzője elárulta, inkább az élet dolgai kerültek szóba.

Akkoriban nagyon sokat beszélgettünk, külön is foglalkoztam vele, örülök, hogy ilyen karriert futott be. Ekkora nagyot nem is jósoltam neki, folyamatosan fejlődött, nagyot lépett előre. Azt tudtam már akkor is, hogy nem NB II-es játékos, és nemcsak azért, mert megvolt a gyorsasága, a lövőereje, hanem az alázat, az akarat és a küzdeni tudás is. Sohasem adta fel! Fantasztikus családból jött, fantasztikus ember, nagyon örülök, hogy újra találkoztunk! Örülök a sikereinek, és remélem, hogy ő is örül, hogy hatvanöt évesen még egészséges vagyok.

Nem volt veszítenivalónk, teljesen felszabadultan élvezhető, örömfocit akartunk játszani a Ferencváros ellen. Nincs miért szégyenkeznünk, ez az eredmény ellenük teljesen elfogadható – mondta a BKV Előre kapusa. – Nagyon vártam, hogy egy olyan csapat ellen játsszunk, amely ellen sok dolgom lehet, és ez így is alakult. Az első gólnál hibáztam, de utána tudtam javítani, s rendkívül élveztem a meccset.

NSO