Így bejutottunk a legjobb négy közé.

Férfi vízilabda, Magyar Kupa, negyeddöntő

1. mérkőzés: Ferencváros 16-8 UVSE
Negyedek: 2-2, 4-3, 7-0, 3-3
Gólok: Varga 4, Zalánki 3, Fountoulis 2, Younger 2, Bicari 1, Jansik 1, Pohl 1, Sedlmayer 1, Vámos 1

Beszámoló: Fradi.hu

Zalánki Gergő

Jól tartotta magát az UVSE, az elején kicsit otthagytuk nekik a lövések lehetőségét, ebbe vagányan beleálltak, be is lőtték őket. Utána viszont a centerüket a bekkek „legyilkolták”, gratulálok neki, hogy túlélte (nevet).

Varga Zsolt

Ami az egyik oldalon öröm, az a másik oldalon nem az, az első két negyedben kiválóan játszott az UVSE, talán kicsit „lájtosabban” kezdtük el ezt a mérkőzést, mint ahogy terveztem. Ennek ez volt az eredménye, könnyen feladtuk a szoros emberfogást a sokmozgásos játék ellen, ebből a kialakított helyzeteket pedig gólra tudták váltani. A harmadik negyedben váltottunk, fizikálisan átvettük teljesen a mérkőzés felett a kontrollt. Vannak még olyan részek a játékunkban, amivel nem vagyok elégedett, az emberhátrányos helyzeteket rosszul reagáltuk le, pár blokk hiányzott. A különbség az eredmény tekintetében okés.

2. mérkőzés: UVSE 6-18 Ferencváros
Negyedek: 1-3, 2-6, 3-5, 0-4
Gólok: Fountoulis 5, Jaksic 3, Kállay 3, Német 2, Sedlmayer 2, Nyíri 1, Pohl 1, Zalánki 1

Beszámoló: Fradi.hu

Sedlmayer Tamás

Kicsit nyomatékosítva kérték tőlünk, hogy jobban figyeljünk oda, ennek meg is lett az eredménye. Amiket megbeszéltünk, azokat szinte teljes mértékben sikerült végrehajtani.

Varga Zsolt

Tisztességesen helytállt az UVSE, gratulálok nekik. Máshogy indult a mérkőzés, végig kontrollálni tudtuk, ez volt a kulcs.