Nógrád megyében találkozhatsz ma a korábbi nagy kedvencekkel.

Október 23-án, szerdán Nógrád megyébe, Magyargécre látogat a Ferencváros öregfiúk bajnokcsapata. A hajdani kedvencek a palóc községben pályaavatón lépnek gyepre, a 15 órakor kezdődő mérkőzést pedig a korábbi kitűnő játékvezető, Arany Tamás dirigálja.

A Fradiban a hagyományoknak megfelelően ezúttal is zöld-fehér szerelést húz több, az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt játékos, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, no meg egykori gólkirályokat is láthatnak a nézők. A magyargéci sporttelepen a szurkolók többek közt találkozhatnak a BL-ben szerepelt Keller Józseffel, Lisztes Krisztiánnal, Szűcs Mihállyal, Telek Andrással, Szergej Kuznyecovval, Szeiler Józseffel, nem mellékesen a helyi futball apostola, Rácz István nagy kedvencével, Fischer Pállal, továbbá Szenes Sándorral, Horváth Péterrel, Dukon Bélával, s persze másokkal is.

A rendezők komoly érdeklődésre számítanak, az FTC küldöttsége pedig kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval a pályaavató ünnepség előtt Magyargécre érkezik, így bőven lesz idő és lehetőség a szurkolókkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére is a nógrádi Fradi ünnepen.

Fradi.hu