Jovánczai triplázott a vasutasok ellen.

Szép góllal kezdte öregfiúk csapatunk a BVSC elleni bajnoki mérkőzést: Lisztes a balösszekötő helyéről észrevette, hogy kilép a kapus, és ügyes mozdulattal a hálóba emelt fölötte (1-0). Nem sokkal később Jovánczai percei következtek, aki előbb egy szép passzjáték után lőtte ki a hosszú sarkot, majd Liszteshez hasonló emeléssel növelte háromgólosra az előnyünket. Lászka 20 méteres átlövésgóljával már négy is volt közte, igaz, az ellenfél a szünet előtt szépített (4-1).

A második játékrészben folytatódott a Fradi-remeklés. A félidő elején Bubcsó végzett el gyorsan egy szabadrúgást, kiugratta Jovánczait, aki nem hibázott, ezzel mesterhármast ért el (5-1). Ezt követően Józsi egy klasszis kapáslövéssel szerezte meg a hatodik találatunkat (6-1).

Ekkor kissé kiengedtünk, és két kontragóllal feljebb jött a BVSC, de az utolsó szó a miénk volt. Bubcsó beadásából ismét Józsi volt eredményes, így végül 7-3-ra nyertünk.

Öregfiúk csapatunk hét forduló után hat győzelemmel és egy döntetlennel áll, azaz továbbra is veretlenül vezeti a bajnokságot.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 7. forduló
Ferencváros 7-3 (4-1) BVSC
Gólok: Jovánczai 3, Józsi 2, Lászka, Lisztes

Vékony – Ebedli (Tóth R.), Balog, Keller (Holló), Fehér (Ujfalusi) – Lazic – Lászka (Telek), Lisztes (Jordáki), Józsi, Bubcsó – Jovánczai

Fradi.hu