A Debrecen és a Szeged volt a szenvedő fél.

Női vízilabda, OBI, 2. forduló
Szegedi Tudományegyetem 6–17 Ferencváros
Negyedek: 1-5, 2-5, 1-5, 2-2
Gólok: Csabai 4, Illés 4, Muzsnay 4, Gémes 1, Huszti 1, Máté 1, Petik 1, Pőcze 1

Beszámoló: Fradi.hu

Illés Anna

Szokatlan volt a helyszín és az időpont is, nem szoktunk ilyen kora délután és nyitott medencében játszani, az első pár percben ez látszódott is, de utána megszoktuk a környezetet és minden flottul ment.

Béres Gergely

Nehéz találkozóra számítottunk, az elején döcögősen indult a gépezet, de végül magabiztosan tudtunk nyerni a mai mérkőzésen.

Férfi vízilabda, OBI, 5. forduló
Debreceni VSE 9–20 Ferencváros
Negyedek: 2-5, 0-4, 2-7, 5-4
Gólok: Jansik 3, Sedlmayer 3, Bicari 2, Fountoulis 2, Jaksic 2, Kállay 2, Pohl 2, Varga D. 2, Varga B. 1, Zalánki 1

Beszámoló: Fradi.hu

Kállay Márk

Komolyan vett minket a Debrecen, de mi is őket, ezt mutatja is, hogy nagy gólkülönbséggel tudtunk nyerni. Mindig jó érzésekkel térek ide vissza. Sokat változott a DVSE összetétele, légiósok már nincsenek is, sok a saját nevelés és a fiatal – Budapestről is többen érkeztek ide játszani. A magyar vízilabdának, az utánpótlásnak és egy ilyen uszodának szüksége van Debrecenre, egy ilyen csapatra.

Varga Zsolt

A mai mérkőzés abból a szempontból fontos volt számunkra, hogy jövőhéten kezdődik a Bajnokok Ligája, ezért mindenféleképpen szerettem volna, ha tudunk olyan játékelemeket is gyakorolni, amit ott majd alkalmazni szeretnénk. A Debrecennek szeretnék gratulálni a filozófiájukhoz, nagyon szimpatikus, amit elkezdtek ebben az évben, sok a saját nevelésű játékosuk, ez egy jó út, sokat segíthet a magyar vízilabdázásnak.