Clubunk úszója egyesületet nem, csak edzőt cserél.

View this post on Instagram

Sziasztok! Gondolom a napokban hallottátok már a hírt, de úgy vélem ideje engem is meghallgatni😃 Szeretném a kételyeket eloszlatni és megosztani az információt az én szemszögemből. Élek a lehetőséggel és a döntést meghoztam. Az Olimpiára való felkészülésemet @shanetusup -al fogom folytatni! Köszönöm szépen a támogatásotokat, az @ftcofficial -nak a segítségét! Irány Tokió! A mondanivalómat videóban megtalálhatjátok a BIO -ban😘 Hey Everyone! So, I want to share with you some news! I decided to make a really big step forward… My preparation to Tokio will be with @shanetusup ‘s team and I am excited to start this journey! Let’s begin this road to Tokio 2020! #shanetusup #olympicdarkhorse #radtotokio #tokio2029

A post shared by LILIANA♏️ (@lilianaszilagyi) on

Szeretném megköszönni a Fradinak, hogy ez létrejöhetett. Nagyon várom már, hogy elkezdjük a közös munkát. Úgy érzem, ez az az út, amit most nekem követnem kell. Ha ez a lehetőség nem jött volna létre, akkor abbahagynám az úszást. Nagyon régóta kiégettnek, motiválatlannak érzem magam a sportban.

Szeretnék egy olyan edző-versenyző kapcsolatban lenni, ami egyenrangú partneri viszony, ami arról szól, hogy én is beleszólhassak az úszásomba és kölcsönösen motiváljuk egymást a közös cél érdekében, ami a tokiói olimpia. Úgy gondolom, hogy az én versenyzői karakteremhez nagyon jól fog passzolni Shane Tusup edzői megközelítése.

Nagy szükségem van arra, hogy a parton álló edzőm ugyanolyan energiával legyen benne az edzésekben, mint én. Nekem a partról nagyon sok motivációra van szükségem.

M4 Sport