A Honvéd már magyar állampolgár játékosa szerint nem veszíthetnek vasárnap.

Emlékezetes derbit hozott a legutóbbi Honvéd–Ferencváros rangadó, hiszen csapatunk remek játékkal győzte le a zöld-fehéreket, amely találkozó Uzoma Eke számára is különleges volt, hiszen első gólját szerezte kispesti mezben.

Az egész csapat számára remek nap volt, nem csak nekem – kezdte egy „wao” kíséretében Uzoma Eke. – Akkor már két éve nem sikerült nyernünk a Fradi ellen, ezért is jelentett extra örömöt a siker, nagyon jó élmény volt, pozitív érzésekkel töltött fel minket. Hogy az volt-e a legjobb meccsem a Honvédban? Bízom benne, hogy a legjobb még csak most jön el, sőt szeretném, ha mindig a soron következőn tudnám a legjobbamat nyújtani. Azért jelentett sokat az a győzelem, mert nehezen indult a honvédos karrierem, sérült voltam, fel kellett építeni újra magamat, a zöld-fehérekkel szemben pedig gólt lőttem és egy gólpasszt is tudtam adni.

Uzoma Eke hangsúlyozta, a Debrecennel vívott találkozó óta a csapat teljesítménye rendben van, folyamatosan javul a játék, azonban a Vidi és a Loki ellen a győzelem még nem jött össze, Mezőkövesden viszont végre sikerült nyerni.

Nem kaphatunk ki vasárnap, úgy megyünk fel a pályára, hogy győzni akarunk – hangsúlyozta Uzoma Eke. – Mezőkövesden nyertünk, egyre jobb formában vagyunk, szeretnénk újabb győzelmet aratni, és bizonyítani, hogy bárki ellen tudunk nyerni! Ehhez persze a maximumra, sőt 150 százalékra lesz szükség, hatalmas küzdelemre számítok. Egész héten azért dolgoztunk, hogy jól menjen a játék és sikeresek legyünk.

Az immár magyar állampolgár védő hozzátette, szeretnének ezúttal is jó teljesítménnyel előrukkolni, a legfontosabb azonban a győzelem. Uzoma kiemelte, boldoggá akarják tenni a szurkolókat, akik a szezon eddigi részében végig a csapat mellett álltak, és folyamatosan biztatták őket, még a nehezebb időszakokban is.

Csak a Kispest! Nekimegyünk mindenkinek!” – mondta mosolyogva magyarul Uzoma.

forrás: honvedfc.hu