A tegnapi súlyos vereség tanulságai mellett Igor a Honvéd elleni meccsről is beszélt.

Tartottunk ettől a meccstől, hiszen tudtuk végig, hogy a Ludogorec szeretne revansot venni a nyáron elszenvedett kettős vereségért. Hibát hibára halmoztunk, és ezeket kihasználták a bolgárok. Tragédia, ahogy az első gólt összehoztunk. Ez nem a mi napunk volt.

Noha 2-0-nál emberelőnybe kerültünk Grigore kiállítása után, mégsem tudtunk élni a kínálkozó lehetőséggel. Annak ellenére sem, hogy Rebrov kérte tőlünk a szünetben, higgyünk magunkban, képesek vagyunk gólt szerezni. A második félidőben nekünk is voltak lehetőségeink, azonban a gólt nem mi szereztük és ez rendkívül aggasztó.

Sok hibát vétettünk és nem mutattuk meg az igazi arcunkat. Frusztráló, de a pályán elért 3-0-s eredmény nem tükrözi a két csapat közti különbséget. Mindhiába, ezen már nem tudtunk változtatni.

Előre kell tekinteni és ki kell javítani ezt a csorbát. Ilyet nem engedhetünk meg magunknak, elvégere mi vagyunk a Ferencváros! A sorsolás után tudtuk, hogy nehéz csoportba kerültünk, de előzetesen azt mondtuk, nyerjünk meg annyi mérkőzést, amennyit csak tudunk, játsszunk felszabadultan! A szurkolóink végig mellettünk állnak és támogatásukat a pályán kell meghálálnunk. Nincs mese, a holnap egy új lehetőséget hoz és már kezdjük is a felkészülést a hétvégi bajnokira.

Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Honvéd egy nagyon jó csapat, habár a tabellán elért helyezésük nem tükrözi a valóságot. Az utóbbi időben formába lendültek, éppen ezért figyelnünk kell arra is, ne szakadjunk le a Fehérvártól, mert az akár végzetes is lehet ránk nézve. Csak magunkra kell koncentrálnunk, a mutatott játékunk képét meg kell változtatnunk. Fejben jobban oda kell figyelnünk, akkor talán nem lesz baj.

forrás: csakfoci.hu