Csodafegyverünkre ugyanakkor nem számíthatunk.

Most újra jön a Ludogorec, amelyet kétszer legyőztünk, de koncentrálnunk kell, hiszen ellenfelünk ismeri a játékunkat. Biztos vagyok abban, hogy képesek lehetünk újra nyerni – mondta a Digi Sportnak Tokmac Nguen (25), az FTC támadója.

Az FTC és a Ludogorec kerete is jelentősen erősödött az első párharc óta, a magyar klubnál a brazil Isael (31) – aki az Espanyol elleni meccsen a mezőny egyik legjobbja volt – eltiltása járt le, a bolgároknál pedig a román válogatott Claudiu Keserü (32) tért vissza, s a moszkvaiak ellen triplázott.

Szerettünk volna a Ferencvárossal összekerülni újra, hogy megmutassuk, csak véletlen volt, hogy kiejtett minket a Bajnokok Ligájából, s azt is, hogy a miénk a jobb csapat – mondta Sztaniszlav Gencsev (38), a Ludogorec edzője.

Jelenleg nem tud segíteni a góljaival Leandro (37), a Fradi brazil származású, korábbi magyar válogatott labdarúgója. A nyáron a visszavonulásán gondolkodó, ám végül egy újabb évre aláíró focista az elmúlt kilenc napban három találatot szerzett, a bajnokságban a ZTE, a Magyar Kupában az Iváncsa, vasárnap az NB I-ben a Kisvárda ellen talált be, ám az El-keretbe nem lett benevezve.

forrás: blikk.hu