Férfi kézilabda csapatunk továbbra is hibátlanul szerepel a bajnokságban, idegenben arattunk magabiztos győzelmet a szombati játéknapon.

Férfi kézilabda, NBI, 4. forduló
Mezőkövesdi KC 21-27 (8-14) Ferencváros
Gólok: Nagy 7, Ivanovic 6, Andjelic 4, Debreczeni 3, Mikita 3, Bujdosó 2, Kovacsics 1, Schäffer 1

Beszámoló: Fradi.hu

Debreczeni Dávid

Jól játszottunk, jól küzdöttünk a hazai pályán nagyon kemény ellenfélnek számító Mezőkövesd ellen. Koncentrálni kellett nagyon, hogy a hét a hat elleni játékot jól kivédekezzük. Szerencsére a betegünket sikerült jól pótolnunk, így kell csinálnunk, csapatként kell működnünk. Nagyon örülök, boldog vagyok, hogy így haladunk előre, remélem, hogy ez így lesz a továbbiakban is.

Horváth Attila

Gratulálok a csapatomnak, a heti munkánkból ez volt várható, nagyon jól dolgoztunk, nagy lendülettel. Ezt is kértem a csapattól, hogy nem kell mást csinálni, csak azt, amit az edzéseken. Megbeszéltük a taktikát, hogy nagyon kemény védekezésből építjük fel a támadásokat, ezt véghez is tudtuk vinni. A nagyon szoros védekezés mögött volt egy kiváló kapusteljesítmény is, elöl pedig lazán tudtunk támadni, a megbeszéltek szerint tudtuk kimozgatni a védőfalat. A végét kicsit sajnálom, amikor a fiatalokat beküldtem, akkor sok gyors gólt kaptunk, nem azt kértem, hogy ne hibázzanak, de egy kicsit lazán vették.