Vezetőedzőnk szerint a ZTE többet érdemelt volna.

Nagyon nehéz meccset játszottunk, sosem könnyű egy európai mérkőzés után, éppen ezért nagyon örülök neki, hogy három ponttal tudtunk hazamenni. Gratulálok az ellenfélnek, nagyszerűen játszott, többet érdemelt volna. A szünetben kicsit pontosítani kellett a helyezkedést, de a legfontosabb az volt, hogy milyen karaktert mutatunk. Az első félidőben nem mutattuk meg eléggé, hogy nyerni akarunk, tartottuk a labdát, passzolgattunk, de nem voltunk eredményesek. A második játékrészben már jobban koncentráltunk, több lehetőséget alakítottunk ki, és meg is szereztük a győzelmet.

Sokkal fáradtabbak voltak, de ez nem csoda, az első Európa Liga-csoportmeccset követően. Sokan nem játszottak még mérkőzést ilyen szinten, sokkal több védekezést kellett végrehajtanunk csütörtökön, sokan nem is gondolják, mennyire fárasztó ez. Nagyon fontos volt a mai győzelemben a rotáció, a cserepadról friss játékosok álltak be, akik új lendületet és győzelmet hoztak.

Tervben volt, hogy beáll, hiszen nagyon fontos játékos a számunkra. Nagyon sokszor ő jelenti a különbséget, ez ma is így volt. Elképesztő gyorsan tud megfordulni a labdával, a keretben senki sem tudja ilyen intenzitással végezni ezt a mozdulatot. A siker kulcsai a cserék voltak, Tokmac és Leo is betalált, de ne gondoljuk, hogy csak ők nyerték meg a meccset, mindenki nagyon keményen dolgozott!

forrás: fradi.hu