Támadónk mellett Botka Endre és Sigér Dávid értékelt – Endi az első vizsgálatok szerint csonthártyasérülést szenvedett.

Botka Endre

Az első félidőben talán meg tudtuk lepni az Espanyolt. A szünet után magunkra húztuk az ellenfelet, pedig Rebrov fel is hívta erre a figyelmünket a szünetben, hogy ha folyamatosan védekezünk, akkor nem fogjuk tudni kihúzni az 1-0-val. Igaza lett. Az 1-0-ás győzelem lett volna tökéletes, de szerintem kevesen gondolták, hogy ennyire helyt tudunk állni, így mindenki elégedett lehet.

Lovrencsics Gergő

Sajnáltam, hogy Botka Endre megsérült, megérdemelte volna, hogy végig játssza a mérkőzést. A selejtezők alatt is keményen dolgozott, nem duzzogott, és most az Espanyol ellen helyt állt. A sérülésem szerencsére rendbe jött, nem éreztem semmiféle fájdalmat. Nehéz volt beszállni, hiszen a hajrában már nyomás alatt tartott bennünket az Espanyol, de álltuk a sarat, pontot szereztünk. Ha szerencsésebbek vagyunk, talán győzhettünk is volna.

Sigér Dávid

Erre készültünk, hogy meglepetést okozzunk az ellenfelünknek, nem azért jöttünk ide, hogy feltartott kézzel hagyjuk az Espanyolnak, hogy a hazai nézők előtt gálamérkőzést rendezzen. Sikerült elérnünk a célunkat, váratlant húztunk, a végén majdnem szenzáció lett belőle. Némileg hiányérzetünk van, főleg azért, amilyen körülmények között született. Nem láttam pontosan, hogy mi történt, és voltak olyan szituációk, amikor előzékeny volt velünk a játékvezető, ezért nem szabad elégedetlennek lennünk. Értékelnünk kell azt, amink van, minden egyes megszerzett gólt, pontot, így álltunk neki a csoportkör kezdete előtt is, nem szabad átesnünk a ló túloldalára. Óriási volt, ahogy a szurkolók fogadtak minket, hallottuk, hogy ugyanúgy biztatnak minket, mint a Groupama Arénában, de furcsa volt, hogy nem tudtuk, honnan jön a hang, mivel nagyon magasan helyezkedtek el. Aztán ahogy közeledtünk a szögletzászlóhoz, már láttuk, hol vannak. Nagyon jó érzés volt, hogy ennyien eljöttek és támogattak minket, rengeteg erőt adtak nekünk az egész mérkőzés során.

Fradi.hu, MTI, NSO