Miha elmondta, hogy egy könyököst kapott az ellenfél védőjétől – mellette Lovrencsicset és Tokmacot is kérdezték.

Lovrencsics Gergő

Sajnos be kellett állnom, nem örültem neki, hiszen mindez azért történt, mert Endi megsérült, pedig nagyon jól játszott. Megérdemelte volna, hogy az első nemzetközi kupameccsén az idényben végig szerepelhessen. A posztunkon természetesen riválisok vagyunk, de megérdemelte volna, hogy végig a pályán legyen, keményen dolgozott, nem duzzogott, amikor nem kapott lehetőséget, tette a dolgát. Annak örülök, hogy a sérülésem rendbe jött, nem éreztem semmi problémát. Nem volt könnyű beszállni, mert akkor már nagy volt a nyomás a csapaton. Annak örülök, hogy idegenbeli pontszerzéssel kezdtünk, kis szerencsével talán nyerhettünk is volna, de a végén azért eléggé beszorultunk.

Miha Blazic

Nagyon elfáradtam. A gól előtt kaptam egy könyököst az arcomba az ellenfél védőjétől. A játékvezető nem látta, de szerintem meg kellett volna állítani a meccset. Nem véletlenül maradtam lent, de a bíró másképp látta. Nem akarok a játékvezetésről beszélni, ez történt. Az egy pontnak örülök, kemény meccs volt, sokaknak ez volt az első meccse ezen a szinten. Természetesen jó lett volna nyerni, de ez sem rossz eredmény, egy ilyen jó csapat ellen idegenben. Sok meccset játszottunk már a szezonban, érthető, hogy a meccs végére kifulladtunk. Egy ilyen meccs sokkal gyorsabb, nagyon kell koncentrálni, ami fárasztó tud lenni. Mindig úgy gondolom, hogy mindig lehetek jobb, és nem foglalkozom a rossz dolgokkal, csak a jót próbálom észben tartani. Ma csapatként voltunk jók, és ne felejtsük el, ki volt az ellenfél.

Tokmac Nguen

Nagyon kemény meccs volt, de voltak helyzeteink, ez pedig egy olyan pozitívum, amit tovább tudunk vinni a következő meccsekre. Nulla esélyünk volt, mégis ki tudtunk hozni valamit ebből a meccsből. Ez volt az eddigi legkeményebb meccsünk, teljesen más volt a színvonal, mint az eddigi meccseken. Ez már más szint volt, olyanokat tudnak a labdával az ellenfélnél, amit nem olyan sokan. Jó meccs volt, a kapott gólnál nem tudom, mi történt, Blazic a földön volt, nem láttam mi történt, csak hogy gól lett. Keményen dolgoztunk, mindenki ment, ameddig tudott, örülök a pontnak, teljesen normális hogy egy ilyen csapat ellen a végére kifulladtunk, de ebből erőt tudunk meríteni majd a többi meccsre is.

Origo