Gond nélkül hoztuk a kötelezőt a bajnokságban.

Férfi vízilabda, OBI, 3. forduló
Ferencváros 21-9 Tatabányai VSE
Negyedek: 5-1, 8-3, 2-3, 6-2
Gólok: Szabó 3, Younger 3, Zalánki 3, Fountoulis 2, Jaksic 2, Jansik 2, Nyíri 2, Pohl 2, Bicari 1, Kállay 1

Szerda esti meccsen fogadtuk a bányászokat és gyorsan tudatosítottuk bennük, hogy itthon akarjuk tartani a bajnoki pontokat: a nagyszünet előtt tudtak csak akcióból betalálni nekünk, addig mezőnyből minden kísérletüket hatástalanítottuk, csak ötméteresből tudtak gólt szerezni. Végig forgattuk a csapatot, ez látszik a gólszerzők listáján is. Valamint két fiatalunk is sok játékpercet kapott, amit jó játékkal háláltak meg. A kilátogató és jó hangulatot teremtő szurkolók kicsit a harmadik negyed miatt lehetnek csak bosszúsak, de ez legyen a legnagyobb bánatunk a szezonban!

Kállay Márk

Az első negyedben már 5-1-re elmentünk, ennek ellenére a Tatabánya végighajtotta a meccset, védekezésben szoros emberfogást játszottunk, egy-két berepülő labda volt, amit más mérkőzésen nem szabad majd megengedni. Mi is végigrakkoltuk a találkozót, nagy gólaránnyal győztünk, örülök a győzelemnek.

Varga Zsolt

Végig küzdött a Tatabánya, gratulálok nekik. 3-4 góllal kaptunk többet, annál ami szerintem benne van a szisztémánkban. A támadásban a lövések nem mennek úgy, ahogy szeretnénk, de ez benne van abban, hogy olyan fázisában vagyunk a munkában – rengeteg kondi és fizikai munka. Örülök, hogy két ifinket sokat tudtam játszatni, mindketten jók voltak.