Az Issimo se tudta megállítani a Dzurják-legénységet.

A bajnokságban három forduló után 100 százalékos és címvédő öregfiúk csapatunk az Issimo SE-t fogadta hétfő este.

A mieink már az 5. percben megszerezték a vezetést: Balog indította a védők mögött kilépő Jovánczait, aki a 16-oson belül csinált egy visszacselt, majd remekül lőtte ki a hosszú alsót, a labda még a kapufát is érintette (1-0).

Nem sokkal később újabb Fradi-gólnak örülhettünk, miután Lisztes keresztlabdájával a balösszekötő helyén Jordáki lépett ki, és éles szögből kilőtte a hosszú sarkot (2-0).

A szünetig maradt a 2-0-s állás, de a második játékrészben újabb találattal tettük magabiztossá a sikert. Egy baloldali támadás végén Bubcsó lövését kiütötte a kapus, a hosszún jött azonban Lengyel, aki a kipattanót már a kapuba lőtte (3-0).

Öregfiúk csapatunk ezzel négyből négy győzelemnél jár, és továbbra is vezeti az élvonalat.

Nagyon kellemetlen ellenféllel találkoztunk, hiszen fiatal, gyors, motivált együttessel mérkőztünk meg. Nehéz is volt ellene játszani, de jól kezeltük a helyzetet, így végül szebbnél szebb támadásokat vezetve megérdemelten nyertünk – értékelt a fradi.hu-nak Dzurják József.

Férfi labdarúgás, Öregfiúk, 4. forduló
Ferencváros 3-0 (2-0) Issimo SE
Gólok: Jordáki, Jovánczai, Lengyel

Ulicska – Ebedli (Földesi), Balog, Telek (Tóth R.), Fehér Á. – Lisztes (Zsolnai), Szekeres, Bubcsó – Holló (Józsi), Jovánczai, Jordáki (Lengyel)