Kapusunkat, Dibusz Dénest kérdezték a napokban megtartott esküvőjéről.

A Fradiban Sigér Dávid nyári esküvőjét követően a napokban Dibusz Dénes és Igor Haratin is megházasodott. A kapus szűkkörű menyegzőt tartott, és újdonsült férjként várja születendő fiát.

Otto Rehhagel, híres német fociedző mondta azt 2004-ben, amikor a görög válogatottat Eb-győzelemre vezette, hogy a sikerük abban rejlett, csapatuk tele volt házas játékossal. Márpedig a 81 éves szakember szerint ezen futballisták jóval felelősségteljesebbek a pályán is. Mindezt azért érdemes idecitálni, mert a bajnoki címvédő Ferencvárosban is egyre több a házasember. Csak a nyár óta hárman kötelezték el magukat egy életre. Sigér Dávid után ugyanis a múlt héten az ukrán Igor Haratin, a szlovákok elleni Eb-selejtező másnapján pedig Dibusz Dénes is feleségül vette szerelmét.

A nyolcszoros válogatott kapus Kaposváron mondta ki a boldogító igent választottjának, a nyolc hónapos terhes Petrának.

Nagyon sűrű a programunk a Fradinál, úgyhogy most sikerült beillesztenünk az életünkbe ezt a fontos eseményt – árulta el a Borsnak Dibusz. – Egy barátom által vezetett vendéglátóhelyre esett a választásunk, amit a Pé­csett elő családomnak is kényelmes volt megközelíteni. Igazából egy gyors elhatározás volt, hogy most házasodunk össze, ezért nem kerítettünk neki nagy feneket. Szűk családi és ba­ráti körben keltünk egybe, a szertartást egy közös vacsora kö­vette.

A remek kapus hozzátette, nem gondolja, hogy házas emberként jobban megy majd neki a védés, a jó teljesítmény ugyanis nem egy papírtól, hanem egy jól mű­ködő párkapcsolattól függ in­kább. Más szempontból vi­szont igenis nagy jelentősége volt az esküvőnek.

Szerettük volna a születendő fiam érkezését igazi családként, férj, feleségként várni – zárta Dibusz.