Nagyhalászra látogatnak el a korábbi nagy kedvencek.

Szeptember 14-én, szombaton ezúttal Nagyhalászra látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata. A Nyíregyháza közelében fekvő rétközi kisvárosban nagy szeretettel és örömmel várják Keller Józsefet és társait az ünnepi fellépésre, a hírek szerint nem csak Szabolcsban, hanem a szomszédos Borsodban is komoly érdeklődés övezi az egykori kedvencek hazai öregfiúk elleni, 15 órakor kezdődő mérkőzését.

A Ferencváros két gólkirállyal, bajnokokkal, kupagyőztesekkel, a KEK 1975-ös fináléjában és a Bajnokok Ligája 1995-ös csoportkörében szerepelt egyéniségekkel a soraiban érkezik Nagyhalászra, azaz, a szurkolók többek közt találkozhatnak Keller Józseffel, Rab Tiborral, Telek Andrással, Szenes Sándorral, Fischer Pállal, Dzurják Józseffel, Dukon Bélával, s persze másokkal is.

A ferencvárosi küldöttség kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő kiadványokkal már jóval a mérkőzés előtt megérkezik Nagyhalászra, így a szurkolóknak bőven lesz lehetőségük a népszerű játékosokkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére, amely a meccs után folytatódhat. A hagyományokat követve, a Fradiban az utolsó percekben a szombati találkozón is pályára lép a vendéglátók közül egy – maguk közül kiválasztott – labdarúgó, akit a zöldek tiszteletbeli csapattaggá avatnak. A szervezők szépszámú publikumra és remek hangulatra számítanak Nagyhalászon, a szabolcsi Fradi ünnepen.

Fradi.hu